Visi pateko

Baltijos futbolo lygoje paaiškėjo visos ketvirtfinalio dalyvės. Į kitą etapą iškopė visi keturi Lietuvos klubai, trys Latvijos ir viena Estijos komanda.

A grupės paskutinėse rungtynėse Kauno „Kaunas” svečiuose sužaidė lygiosiomis 2:2 (2:0) su Narvos „Trans” ir su keturiais taškais tapo grupės nugalėtoju.

Vieną tašką pelniusi „Trans” ekipa užėmė antrąją vietą. Šioje grupėje žaidusi Daugpilio „Dinaburg” komanda buvo diskvalifikuota.

B grupėje kelialapius į atkrintamąsias varžybas išsidalijo Ventspilio „Ventspils” ir Panevėžio „Ekranas”. Jos už borto paliko Talino TVMK klubą.

Paskutinėse, nieko nebelemiančiose, rungtynėse „Ekranas” svečiuose sužaidė lygiosiomis 3:3 (2:1) su TVMK ekipa.

C grupėje Vilniaus „Žalgiris” savo aikštėje 2:1 (1:0) įveikė Talino „Levadia” komandą ir iškovojo svarbius tris taškus, leidusius užimti antrąją vietą.

Talino futbolininkai su dviem taškais liko treti ir nepateko į ketvirtfinalį. Pirmąją vietą grupėje užėmė Benjamino Zelkevičiaus treniruojamas Liepojos „Metalurgs” (8 tšk.) klubas.

D grupėje Vilniaus „Vėtra” kiek netikėtai paskutinėse rungtynėse namuose 0:1 (0:1) nusileido Talino „Flora” ekipai, tačiau Estijos komandos ši pergalė neišgelbėjo.

„Vėtra” su penkiais taškais užėmė antrąją vietą, o tris taškus pelniusi „Flora” liko trečia.

Grupės nugalėtoju tapo Rygos „Skonto” klubas (8 tšk.).

Ketvirtfinalyje „Kaunas” žais su „Žalgiriu”, „Ekranas” susitiks su „Skonto”, „Vėtra” su „Ventspils”, o „Metalurgs” – su „Trans” ekipa.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.