A.Narbekovas džiaugėsi dviem įvarčiais

Antradienį namuose 2-1 Talino „Levadia” įveikusių ir į Baltijos Futbolo Lygos ketvirtfinalį patekusių Vilniaus „Žalgirio” prezidentas ir vyriausiasis treneris Arminas Narbekovas džiaugėsi dviem įmuštais įvarčiais.

„Reikia būti patenkintiems, kai namuose įmušėme du įvarčius ir laimėjome, – po rungtynių teigė strategas. – O mūsų varžovai įmušė įvartį visai neturėdami progų.”.

A.Narbekovas pasidžiaugė, kad komanda, rungtynes žaisdama kas tris dienas, aikštėje atrodė gerai ir sugebėjo iškovoti pergalę.

„Turime slaptą ginklą – Moriną, – teigė lietuvis. – Jis ir vėl išsprendė visus klausimus rungtynių pabaigoje, ką sėkmingai daro ir Lietuvos čempionate.”

Jau antras rungtynes „Žalgirio” vartus gynė Marius Rapalis. A.Narbekovas teigė, jog pagrindiniam komandos vartininkui Ernestui Šetkui yra stipriai sumuštas riešas ir kol kas neaišku, kiek vartininkas negalės žaisti.

Paprašytas įvertinti jį pakeitusio M.Rapalio žaidimą, A.Narbekovas negailėjo gerų žodžių: „Rapalio žaidimą vertinu labai gerai, neturiu jokių pretenzijų. Marių galima tik pagirti, jis puikiai sužaidė Marijampolėje prieš „Sūduvą”, neklydo ir šiandien.”

Antrojo kėlinio pradžioje „Žalgiris” atliko net du keitimus: vietoje Artūro Steško ir Marijano Choruži, kuriems atsinaujino traumos, aikštėje pasirodė Andrius Veikutis ir Aleksėjus Dubyna. Pastarasis į aikštę išbėgo po septynių rungtynių pertraukos.

„Dubyna dar nėra 100 procentų sveikas, tačiau labai veržėsi į aikštę, daug dirbo per treniruotes, – legionieriaus iš Baltarusijos žaidimą vertino strategas. – Suteikėme šansą, jis pasirodė neblogai. Manau, kad tokio lygio žaidėjas kaip Dubyna gali tik gerinti savo žaidimą.”

Paklaustas, ar komandai šiandien netrūko diskvalifikuoto J.Bursuco, kadangi jį pakeitęs Anatolijus Ostapas dešiniajame krašte atrodė labai blankiai, A.Narbekovas pajuokavo: „O ką siūlot? Šiandien pritrūko. Tačiau, kol Bursucas gyvas, jį iš pagrindinės sudėties pajudinti bus labai sunku.”

Į klausimą, kokie tolimesni komandos planai Baltijos lygoje, „Žalgirio” treneris atsakė filosofiškai: „Ką galime planuoti, jei nežinome, kas bus rytoj?”

Priminus, jog „Žalgirio” ketvirtfinalyje greičiausiai lauks „Kaunas”, A.Narbekovas atsakė: „Tų rungtynių dar reikia sulaukti. Ar džiaugsimės žaisdami su „Kaunu”? Nėra jokio skirtumo, juk „Chelsea” irgi nesirenka sau varžovų.”

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.