Lietuvos klubuose vėl spindės pamėgta žvaigždė iš Londono

Seksuali ir karšta britų didžėjaus ir prodiuserio Omid 16 B grojama „house” muzika vėl sugrįžta į Lietuvą.

Vienas lietuvių labiausiai pamėgtų „plokštelių sukiotojų” iš užsienio gegužės 25-ąją Kauno „Combo” klube agentūros „Pure Culture” rengiamoje linksmybių naktyje pradės vasarinę savo gastrolių dalį. Čia Omid 16 B kartu su Lietuvos klubų dirigentu vadinamu DJ Mindaugėliu pristatys savo sudarytą šokių muzikos rinkinį.

Pasiilgęs mūsiškės publikos britų didžėjus savo karščiausią „miksą” pateiks ir kitų Lietuvos didmiesčių – gegužės 26-ąją Klaipėdos „Global” ir birželio 2-ąją Vilniaus „Heaven” klubuose.

Iš Irano kilęs didžėjus, kurio tikrasis vardas Omidas Nourizadehas, dar žinomas ir kaip 16 B, 16 BP, Phaser, O.R.N., Changing Shape, The Sixteen Million Dollar Man, gyvena Londone. Jis yra išleidęs bemaž 15 singlų, kuriuos iki šiolei groja gausus būrys šokių muzikos garsenybių, 3 kritikų ir didžėjų itin liaupsinamus albumus bei galybę įvairiausių atlikėjų remiksų ir jau kurį laiką tituluojamas vienu iš Anglijos „house” scenos formuotojų .

Savitas jo iki šiol klubuose ir per radiją transliuojamo superhito „Escape (Driving To Heaven)” skambesys bei profesionalus požiūris į muzikinę veiklą didžėjui pelno muzikos kritikų pagyras bei kolegų pavydą ne tik užsienyje, bet ir Lietuvoje.

Panašu, jog į Omidą 16 B lėktuvo reiso Londonas – Vilnius stiuardesės netrukus jau kreipsis vardu. Paskutinį pavasario savaitgalį šalies klubuose grosianti britų žvaigždė į Lietuvą per pastaruosius trejus metus atvyksta jau dešimtą sykį.

Sasha, „Deep Dish”, Danny Howells ir kitų pasaulinio garso didžėjų pagarbą pelnęs Omid 16 B tapo vienu ryškiausių Lietuvos klubų lankytojų favoritų. Jį įvertino ir priėmė garbingiausia Londono agentūra „Excession”. Dabar jis yra kartu su Sasha, Stevu Lawleriu, Jamesu Zabiela bei kitais tarp ryškiausių talentų planetoje.

Pats Omid 16 B taip pat pripažįsta savo indėlį formuojant Lietuvos klubinę sceną. „Lietuvoje buvau vienas iš pirmųjų užsienio didžėjų, prieš kelis metus atvykusių groti į jūsų šalį. Palyginti su kitais turėjau išskirtinę galimybę pateikti savo muziką nuosekliai ir neskubėdamas. Dabar, kai groju Lietuvoje, regis, Jūsų žmonės mano muziką jau žino taip pat gerai, kaip ir aš. Nuostabu groti tai, ką noriu ir ko nori publika”, – šyptelėjo Omid 16 B.

Vakarėlių lankytojai, nesyk stebėję Omid‘o pasirodymus, tvirtina, kad šis didžėjus publiką užburia gyva, emociškai stipria, laisva ir seksualia muzika. Pats didžėjus neslepia, kad jį ypatingai jaudina vakarėliuose šėlstančių gerbėjų nuotaikos.

„Iš tiesų tuo metu jaučiuosi nuostabiai – negaliu susilaikyti ir uždedu dar labiau „vežantį” kūrinį. Mane stipriai jaudina žmonių, susirinkusių manęs paklausyti, audringa reakcija”, – jubiliejinės viešnagės Lietuvoje išvakarėse kalbėjo Omid 16 B.

Omid 16 B turo vakarėliuose Klaipėdoje ir Vilniuje kartu su britu scenoje pasirodys Manchini, Martynas M iš „Organzza” ir didžėjų dueto „Happyendless DJ Team” narys Andrius Allien bei naujas sceninis veidas Lynnia.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Renginiai su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.