S.Distinas palieka „Man City”

Anglijos „Premier” lygoje 14-ąją vietą užėmusio „Man City” klubo gretos ir toliau retėja. Antradienį komandą nusprendė palikti gynėjas iš Prancūzijos Sylvainas Distinas (Sylvain Distin), kuris savo išvykimą motyvavo kaip „naujų iššūkių norą”.

29-erių metų futbolininkui, kurio sutartis turėjo baigtis po šio sezono, „Man City” vadovybė pasiūlė naują, ilgalaikį kontraktą, tačiau gynėjas atsisakė galimybės tapti geriausiai apmokamu žaidėju komandoje per visą klubo istoriją ir vis dėlto nusprendė baigti penkis metus trukusią karjerą Mančesterio vienuolikėje.

S.Distinas iki praėjusios savaitės pabaigos derėjosi su „City” ekipa dėl naujos sutarties, per kurią jis uždirbtų 40 tūkstančių svarų sterlingų sumą per savaitę.

„Tai buvo neįtikėtinai sunkus sprendimas, bet aš tiesiog noriu naujų iššūkių”, – teigė legionierius iš Prancūzijos, kuris šiuo metu yra siejamas su perėjimu į „Portsmouth” ekipą.

„Praleidau labai malonius metus „Man City” klube ir linkiu jiems visko kas geriausia, bet aš savo laimę noriu išbandyti kur nors kitur”, – pridūrė gynėjas.

Buvęs „Newcastle” klubo žaidėjas praėjusią vasarą buvo arti perėjimo į „Middlesbrough” vienuolikę, tačiau nesugebėjo sutarti dėl asmeninių kontrakto sąlygų.

Prancūzu, kuris tapo laisvuoju agentu, gali domėtis Anglijos grandai Londono „Chelsea” ir „Liverpool”, bet vidurio gynėjas greičiausiai papildys tą klubą, kuriame jis gaus daugiau laiko aikštėje.

Šį sezoną S.Distinas Anglijos „Premier” lygoje pelnė du įvarčius ir praleidęs vos vienerias čempionato rungtynes „Man City” klubo metų žaidėjo rinkimuose užėmė trečiąją vietą.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.