VMEX Lietuvoje atidaro atstovybę Rytų Europai

Lengvųjų automobilių logistikos bendrovė „AutoLogic Group” plečia savo veiklą – su viena iš grupės įmonių VMEX žengia į Rytus. Tarptautinė automobilių transportavimo paslaugų tiekėja VMEX Vilniuje atidaro savo atstovybę visai Rytų Europai.

Rytų Europos regiono verslo centru pasirinkta Lietuva dėl patogios geografinės padėties, vietos specialistų sukauptos patirties ir transporto įmonių gausos regione.

VMEX veiklos pagrindas – moderni internetinė sistema, leidžianti maksimaliai suderinti reikalingų pervežti automobilių srautus su laisvu transporto parku. Automobilių transportavimą įvairiose Europos šalyse prižiūri vietos ekspertai.

VMEX žingsnis į Lietuvą nėra atsitiktinis. Atstovybė Vilniuje – strategiškai svarbus žingsnis, nes mūsų šalis yra tarsi savotiški vartai į Rytus, rytinė ES siena. Geografinė padėtis lemia, kad Lietuva – ideali vieta rūpintis transporto srautais į šį sparčiai augantį regioną.

„Automobilių srautai iš Vakarų į Rytų Europą ir Rusiją auga labai sparčiai. Lietuvoje yra registruota apie 400 įmonių, kurios specializuojasi lengvųjų automobilių pervežimuose ir valdo iki 3000 automobilvežių parką – tai didelis potencialas. Mūsų tikslas – optimizuoti srautų bei laisvo transporto suderinimą, trumpinant pristatymo laiką ir kaštus gamintojams, mažinant tuščią ridą vežėjams”, – sako VMEX Eastern Europe vadovė Gražina Jakštienė.

VMEX yra viena „AutoLogic Group” įmonių. „AutoLogic Group” dirba su visais didžiausiais automobilių gamintojais: BMW, Ford, Audi, Wolkswagen ir kitais.

Nuo įkūrimo Didžiojoje Britanijoje 2005-jų gegužę VMEX sparčiai plečiasi. Be atidaromos atstovybės Rytų Europai, VMEX atstovybės veikia Prahoje (Centrinė Europa), Zeebrugge (Vakarų Europa) ir Bristolyje (Didžioji Britanija).

„Įsikūrimas Lietuvoje sutampa su grupės strategija turėti atstovybę mums svarbiuose regionuose. Gražina Jakštienė buvo vienas svarbiausių faktorių, renkantis Rytų Europos atstovybės vietą. Jos patirties šioje srityje, verslo pojūtis, rinkos žinojimas ir kalbų mokėjimas yra neįkainojami”, – teigia „AutoLogic” įmonių grupės Valdybos Pirmininkas ir vienas iš pagrindinių savininkų John Merry.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Ekonomika su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.