XXL storuliams teks lipti į dangoraižį

LNK realybės šou „XXL” svorį metantiems storuliams bus pateikta ekstremali užduotis – kuo greičiau užkopti į devynioliktąjį dangoraižio aukštą.

„LNK žiūrovai turės progą pamatyti unikalią kovą, nes storulių laukia užduotis, kurią atlikti būtų sunku net ir antsvorio neturinčiam žmogui. „XXL” dalyviams teks į viršų užnešti visus papildomus savo kilogramus, belipant atsakyti į klausimus, pateiktus stenduose ir aplenkti priešininkų komandą. Manau, sunkiausia bus tai, kad ši rungtis yra komandinė – dalyviai turės stengtis ne tik dėl savęs, bet ir dėl visos komandos, o stipresniesiems gali tekti vilkte užvilkti į viršų savo komandos silpnesniuosius narius” – pasakojo „XXL” vedėja Jurgita Tvarijonaitė.

„Šį pirmadienį pirmą kartą „XXL” dalyviams teks svertis tam, kad įrodytų, jog numetė pakankamai svorio. Tikiuosi, kad bent mano treniruojamoje komandoje nebus tokių, kurie per savaitę ne numetė, bet priaugo porą kilogramų. Dar vienas dalykas, kurį dalyviams teks atlikti pirmą kartą ir kuris pareikalaus daug psichologinių jėgų – šią savaitę pralaimėjusioji komanda turės pašalinti iš realybės šou vieną savo narį. Būtent dabar prasidės tikroji kova dėl išlikimo” – apie „XXL” dalyvių laukiančius iššūkius sakė treneris Valdemaras Kavaliauskas.

Ar užteks jėgų „XXL” dalyviams kopiant į dangoraižį, kiek jie numetė svorio per pirmąją savaitę ir kas pirmasis iš dalyvių bus išbalsuotas iš realybės šou, – šį pirmadienį, gegužės 28 dieną, 20.30 val. per LNK.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.