Gintarinė taurė lieka Klaipėdoje

Pasibaigus tarptautiniam bokso turnyrui „Gintarinė pirštinė”, pagrindinis prizas – pereinamoji taurė liko Klaipėdoje, o net 10 uostamiesčio boksininkų tapo čempionais tarp savo svorio kategorijos dalyvių.

Atgimusiame ir antrus metus iš eilės rengiamame turnyre dalyvavo arti šimto boksininkų ne tik iš Lietuvos miestų, bet ir iš užsienio. Klaipėdiečiai, Eugenijaus Vaitkaus ir Antano Skripkausko auklėtiniai pasižymėjo visose amžiaus grupėse.

Tarp vaikų čempionais tapo Karolis Gridiajevas ir Tomas Kaušas.

Jaunių grupėje nugalėjo vienintelis Andrius Palaima (sv. kat. iki 63 kg), finale įveikęs vokietį Andre Kaltinbergą, o Artūrui Isajevui (iki 66 kg) lemiamoje kovoje nepasisekė.

Klaipėdiečiams kur kas geriau sekėsi jaunimo grupėje – čia jie iškovojo tris čempionų titulus. Arvydas Petrauskas buvo nenugalimas tarp boksininkų, sveriančių iki 60 kg, finale triumfavo Mantas Balčiauskas (iki 64 kg) bei Aleksandras Stepuro (iki 73 kg). Titulą gynęs Edgaras Isajevas (iki 51 kg) šiemet nusileido Mariui Vyšniauskui iš Panevėžio.

Vyrų grupėje uostamiesčiui aukso iškovota daugiausiai. Čempionais tapo Gytis Vaitkus (iki 54 kg), Maksimas Nevolia (iki 75 kg), Aurelijus Kerpė (iki 81 kg) bei Modestas Urbonas (iki 91 kg).

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.