Girulių miške – kraupios žmogžudystės pėdsakai

Vakar ryte šunį Girulių miške vedžiojusi klaipėdietė po medžiu aptiko moters kūną. Teisėsaugininkai beveik neabejoja, kad mirtis buvo smurtinė.

Policininkai apie kraupų radinį iš šunį Girulių miške, už Vasaros estrados, vedžiojusios moters išgirdo pusę dešimtos ryto. Į įvykio vietą atvykę patruliai kone už kilometro nuo Vasaros estrados ir už 500 metrų nuo dviračių tako aptiko nenustatytos asmenybės moters kūną.

Pirma, kas patraukė pareigūnų žvilgsnį – netoli miško keliuko, prie kelmo, rastos žmogaus smegenys.

Netoliese, po eglaitėmis, gulėjo smulkaus kūno sudėjimo, nedidelio ūgio moteris, vilkėjusi sportinius rūbus. Teisėsaugininkų dėmesį patraukė ir tai, kad jos kelnės buvo užmautos atbulai. Viena koja buvo basa, ant – kitos sportinis batelis.

Pirminiais duomenimis, mirusiajai galėjo būti sužalota galva ir nugara. Įtarta, kad ji galėjo būti išžaginta.

Gali būti, jog nusikaltimo auka tapo ryte sportavusi ir jūros link bėgusi klaipėdietė. Jos asmenybė vakar dar buvo nustatinėjama.

Nusikaltimo vietą apžiūrėjus Klaipėdos VPK Smurtinių nusikaltimų tyrimo skyriaus pareigūnams, atokią miško vietą šukavo pasieniečių kinologai su šunimis.

Asmenis, galinčius suteikti vertingos informacijos tiriant šį nusikaltimą policija prašo paskambinti tel. 354240 arba 112.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.