„Zodiako“ režisierius Davidas Fincheris negali pamiršti serijinio žudiko

Kultinių filmų „Septyni”, „Panikos kambarys” ir „Kovos klubas” autoriaus Davido Fincherio naujausias filmas „Zodiakas” jau vadinamas šedevru ir geriausiu režisieriaus darbu… „Zodiake” pasakojama tikra istorija apie neišaiškintą serijinį žudiką, kuris ilgai tyčiojosi iš policijos bejėgiškumo.
Garsiojo žudiko Zodiako laikus praėjusio amžiaus 8-ajame dešimtmetyje prisimena ir pats režisierius Davidas Fincheris, kuris užaugo San Francisko apylinkėse. Tuo metu jam buvo 7-eri metai. „Prisimenu, kaip kiekvieną rytą mokyklos autobusą lydėdavo policijos eskortas, nes Zodiakas viename laiške spaudai užsiminė, kad „moksleiviai būtų puikus taikinys”. Tąkart Davidui viskas labiau priminė žaidimą: „Nepamenu, kad būčiau labai bijojęs. Vaikiškai maniau, kad tai visai smagu.”
Tačiau apie anuos laikus Davidas Fincheris galvojo ne vieną dešimtmetį: „Nepamiršiu to keisto jausmo, kai sėdi mokykliniame autobuse ir galvoji, kad galbūt kažkas dabar taikosi tave nušauti. O už 20–30 mylių jau jautiesi saugesnis. Dabar viskas kitaip, bet, atvirai pasakius, anuomet maniau, kad karštligiškai saugumu susirūpinusiems mano tėvams buvo galvoje pasimaišę…”

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Kinas su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.