„Samsung“ filmavimo kamera naikina ribas tarp mėgėjų ir profesionalų

„Samsung Electronics” gegužės pabaigoje Lietuvos rinkai pristatys miniDV skaitmeninę videokamerą „Samsung VP-D371”, kuri sumažins kokybės skirtumus tarp filmavimo profesionalų ir mėgėjų.

Naujoji kamera, kuri išsiskiria ir įspūdingu dizainu, įrašinėja MiniDV formatu. 800 000 pikselių CCD sensorius garantuoja kokybišką vaizdą ir ryškias spalvas. Su šia kamera galima nufilmuoti ir tolimiausius objektus: išskirtinis objektyvas su stiklo lęšiais gali padidinti vaizdą iki 34 kartų. Dar daugiau galimybių suteikia 27 mm šviesos filtras. Šiuolaikiška plati matrica leidžia filmuojant rinktis 16:9 formatą ir išvengti kadravimo, be to, automatiškai parenka mastelį.

VP D371 skaitmeninėje kameroje yra ir DIS vaizdo stabilizatorius, kuris leidžia kokybiškai filmuoti net ir tada, kai kamera juda. Filmuotas vaizdas kameroje matomas taip pat, kaip ir dideliame ekrane, o spalvų ryškumą galima nustatyti tiek rankiniu, tiek automatiniu būdu. Sąsaja IEEE1394 leidžia vaizdą skaitmenine išraiška perkelti į kompiuterį ir dėl to, kitaip nei analoginėse kamerose, visiškai nenukenčia kokybė. Beje, vėliau filmuotus vaizdus kompiuteriu galima ir redaguoti.

Specialūs skaitmeniniai efektai leidžia pasirinkti nespalvotą filmavimo režimą ar būti originaliam su art, mosaic, sepia vaizdo efektais. Kameros naudojimą palengvina vienos kalbos vartotojo sąsaja bei lengvos navigacijos funkcija.

Lengva, kompaktiška ir paprasta naudoti „Samsung VP D371” skaitmeninė kamera siūlo bene geriausią kainos ir kokybės santykį ir visa tai, ką geriausio turi skaitmeninės kameros.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Informacinės technologijos su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.