„Star Alliance“ švenčia 10 metų jubiliejų

Šią savaitę pirmasis pasaulyje avialinijų aljansas „Star Alliance” švenčia 10 metų jubiliejų. 1997 metais suformuotas aljansas, kuriam iš pradžių priklausė 5 avialinijos, šiuo metu vienija 17 narių ir kasmet skraidina daugiau nei 406 mln. keleivių 855 maršrutais tarp 155 šalių.

„Mes paneigėme daugumos skeptikų nuomonę, kad susijungę vien marketingo tiksliais, išgyvensime vos keletą metų. Šiandien beveik 30 proc. keleivių visame pasaulyje naudojasi mūsų aljansui priklausančių avialinijų paslaugomis”, – sakė „Star Alliance” vadovas Jaan Albrecht.

Pasak jo, švęsdamas dešimties metų jubiliejų „Star Alliance” ne tik didžiuojasi savo pasiekimais, tačiau ryžtingai žvelgia į priekį. Šiuo metu aljansas pristato naują savo prekės ženklo pozicionavimo strategiją, kuri atspindi kintančius keleivių poreikius, ir naują šūkį „Taip sujungiame pasaulį” (angl. „The way the Earth connects”).

Šiuo metu „Star Alliance” pradeda bendradarbiavimą su aplinkosauga besirūpinančiomis organizacijomis: „UNESCO-MAB”, „World Conservation Unijon” (IUCN) ir „Ramsar Convention on Wetlands”.

„Šis žingsnis demonstruoja „Star Alliance” įsipareigojimą aktyviai remti aplinkosaugos bei darnios plėtros projektus. Džiaugiamės galėdami bendradarbiauti su šiomis visame pasaulinį pripažinimą pelniusiomis organizacijomis”, – teigė „Star Alliance” vadovas.

10 metų jubiliejaus proga aljansui priklausančių avialinijų keleiviai sulauks specialių pasiūlymų. Skrisdami šių avialinijų lėktuvais laikotarpiu nuo šios savaitės iki š.m. lapkričio, keleiviai turės galimybę laimėti ypatingus mėnesio prizus bei dalyvauti loterijoje dėl pagrindinio prizo – susiplanuoti individualią kelionę pasirenkant iki penkių iš 10 siūlomų „Star Alliance” maršrutų.

Skrydis į Naująją Zelandiją, Japoniją, Švediją ar Pietų Afriką – tik keletas iš pagrindinio prizų laimėtojui siūlomų kelionių. Į pasirinktas šalis laimingasis keliaus pirmąja klase, bus pasirūpinta jo apgyvendinimu, pramogomis bei įteikta „Visa” kortelė su 5 tūkst. JAV dolerių.
„Star Alliance” priklausančios avialinijos SAS vykdo reguliarius reisus tarp Danijos sostinės Kopenhagos ir Palangos 13 kartų per savaitę.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Transportas su žyma .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.