„Celtic” po sezono papildys S.Brownas

Šį sezoną Škotijos „Premier” lygos čempionų titulą užsitikrinęs Glazgo „Celtic” klubas stiprina savo komandos gretas kitam sezonui. „Celtic” ekipa už rekordinę Škotijoje 4.4 milijonų svarų sterlingų sumą įsigijo Edinburgo „Hibernian” vienuolikės lyderį saugą Scottą Browną (Scott Brown)

21-erių metų futbolininkas su naujuoju klubu pasirašė ilgalaikį, penkerių metų kontraktą ir teigia, jog yra patenkintas, kad kitą sezoną atstovaus „vienai garsiausių pasaulyje ekipų”.

Perspektyviu Škotijos nacionalinės rinktinės saugu domėjosi dar vienas Glazgo klubas „Rangers” bei trys Anglijos aukščiausiojo diviziono ekipos: Londono „Tottenham”, „Middlesbrough” ir Liverpulio „Everton”.

„Scottas turi bruožus tapti puikiu „Celtic” komandos žaidėju”, – klubo oficialioje svetainėje sakė vyriausiasis komandos treneris Gordonas Strachanas.

Pats saugas teigė, kad jo tikslas yra padėti „keltų” vienuolikei kitą sezoną laimėti trofėjus ir padėti komandai UEFA Čempionų Lygos turnyre.

„Galimbės papildyti „Celtic” gretas aš negalėjau atsisakyti, – teigė žaidėjas. – „”Celtic” sezonas buvo nuostabus, kadangi jie laimėjo Škotijos pirmenybes bei solidžiai pasirodė Europoje”.

„Klubas turi fantastišką palaikymą ir aš bandysiu padaryti viską ką sugebėsiu, kad šiems fanams suteikčiau dar ir dar daugiau priežaščių džiaugtis”, – pridurė škotas.

S.Brownas širdingai padėkojo „Hibernian” klubui ir jo sirgaliams už jų palaikymą per tuos metus, kuriuos praleido „Easter Road”.

„Esame be galo patenkinti, kad įsigijome Scottą ir džiugu, kad kitą sezoną jis rungtyniaus mūsų komandoje, – kalbėjo strategas G.Strachanas, kuris mano, kad perspektyvus škotas sustiprins jo treniruojamą vienuolikę. – Esu įsitikinęs, kad jis mėgausis žaidimu su kitais klubo žaidėjais ir mes atnešime dar daugiau pergalių mūsų fanams. Taip pat norėčiau padėkoti klubo vadovybei, kuri palaikė mane ir padėjo prisivilioti Scottą”.

„Celtic” generalinis direktorius Peteris Lawwellas apibūdino S.Browną kaip talentingiausią futbolininką šalyje.

„Scottas turėjo aibę pelningų pasiūlymų iš kitų šalių, tačiau mes iš tikrųjų labai džiaugiamės, kad jis pasirinko būtent „Celtic””, – teigė P.Lawwellas.

Tuo tarpu „Hibernian” klubo prezidentas Rodas Petrie atskleidė, kad S.Brownas atmetė daug pasiūlymų ir ekipos jaunių tobulėjimas atnešė naudos.

„Hibs” vyriausiasis treneris Johnas Collinsas gyrė saugą ir teigė, jog jis Edinburgo komandoje „buvo fantastiškas” žaidėjas.

„Jis darė viską, ko mes iš jo prašėme ir atliko didelį vaidmenį iškovojant pirmąjį trofėjų per pastaruosius 16 metų, – sakė strategas. – Esu tikras, kad fanai jam surengs puikias išleistuves”.

Manoma, kad sekmadienį įvyksiančiose paskutinėse Škotijos pirmenybių rungtynėse tarp „Hibernian” ir „Celtic” S.Brownas išbėgs į aikštelę paskutinį kartą žaisdamas namuose „Easter Road” stadione.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.