Komedija „Mergina ar vaikinas?” („It’s a boy girl thing”)

Vudis Dynas (akt. Kevin Zegers) ir Nelė Bedvort (akt. Samaire Armstrong) ne tik kaimynai, bet ir lanko tą pačią mokyklą. Tačiau, priešingai nei būtų galima manyti, rytais į pamokas jie keliauja ne drauge. Apie tai net kalbos būti negali, nes Vudis ir Nelė – seni priešai. Jie šnairuoja vienas į kitą nuo savo namų slenksčių ir griežia dantį susitikę mokyklos koridoriuje. Nelė negali pakęsti tuščiagalvio futbolo komandos nario, o Vudis – skaistuolės moksliukės Nelės.
Dangus vieną gražią dieną išklauso jų maldas ir seni priešai gauna idealią progą savo keršto planams įvykdyti. Tą gražiąją dieną Nelė ir Vudis pabunda ne savo kūnuose – Nelė Vudžio, Vudis – Nelės. „O, siaube!” – pirmiausia šauna į galvą abiems, kai jie supranta, kas įvyko. Kiekvieną vaikiną ištiktų šokas, ryte pamačius jog turi du papildomus apvalumus. O kaip jaustis merginai, kuri pabudusi suvokia, jog „kai kas” (na, jūs suprantate…) pabudo anksčiau už ją?
Kaip bebūtų keista, bet apie tai, kaip kenkti vienas kitam, dabar jie galvoja mažiausiai. Jų likimai atsidūrė priešo rankose. Vienintelis neapgalvotas žodis ir abiejų reputacija mokykloje sugrius kaip kortų namelis. Dar blogiau – matyt, abiem teks atsisveikinti su svajonėmis. Vienintelė galimybė Vudžiui patekti į aukštąją mokyklą – tapti geriausiu žaidėju komandoje. Tačiau dabar jo kūne kažkokia kalikė mergiotė, kurią iš kojų verčia net kamuolio smūgis. Ne ką geresni ir Nelės popieriai. Mergina nuo pat pirmųjų dienų vidurinėje mokykloje atkakliai siekė mokslo aukštumų, nes svajojo mokytis Jeilyje. Reikėtų pasakyti, kad jai neblogai sekėsi. Tik, še tau kad nori, dabar jos kūne atsidūrė kvailas sportininkas, kuriam mokslai rūpi mažiausiai.

Ką daryti, jei matai, kaip mergina tavo kūne kas penkias minutes visų akivaizdoje apsipila ašaromis? O kaip raminti vaikiną tavo putliom lūpom besikeikiantį triaukščiais keiksmažodžiais?

Nelė ir Vudis dabar turi bendrą paslaptį, vienijančią juos. Problemą, kurios po vieną neišspręsi. Jiems teks mokytis išgyventi pasikeitusioje situacijoje ir pratintis prie naujo kūno. Dabar geriausias patarėjas – buvęs priešas, ankstesnysis kūno savininkas. Atrodo, seniems priešams teks pamiršti nesutarimus ir bendromis jėgomis kapstytis iš situacijos.

Kino filmas „Mergina ar vaikinas?” – nuotaikinga komedija visiems berniukams ir mergaitėms, norintiems geriau suprasti vieni kitus

Komedija „Mergina ar vaikinas?” („It’s a boy girl thing”)

Romantinė komedija

Kanada/Didžioji Britanija; 2006 m.
95 min.

Režisierius: Nick Hurran

Aktoriai: Samaire Armstrong, Kevin Zegers, Emily Hampshire, Brooke D’Orsey, Libby Adams, Sharon Osbourne

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Kinas su žyma , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.