Bendras naujo LNK šou „XXL” dalyvių svoris – 2 tonos

Jau kitą pirmadienį per LNK startuoja naujas storulių realybės šou „XXL”, per kurį numesti svorio stengsis verslininkai, karininkai, programuotojai, pramogų pasaulio žmonės. Naujajame televizijos projekte septyni vyrai ir septynios moterys, kamuojami didžiulio antsvorio, mėgins atsikratyti nereikalingų kilogramų, įkvėpti vedėjos Jurgitos Tvarijonaitės ir vadovaujami Mariaus Gelažniko, Valdemaro Kavaliausko bei patyrusių dietologių.

Visi realybės šou „XXL” dalyviai turi labai rimtų priežasčių atsikratyti antsvorio – dainininkė Daina Bilevičiūtė nebenori daugiau patekti į nemalonias situacijas, susijusias su dideliu jos svoriu,

verslininkė Jolanta Barbšienė-Januškė ištekėjo už dešimčia metų jaunesnio vyro, televizijos laidų vedėjas Gediminas Juodeika sako norintis atitikti visus televizijos žvaigždės standartus, tačiau to neleidžia padaryti jo 100 kilogramų svoris, premjerą G. Kirkilą saugantis apsaugos karininkas Sigitas Staugas mėgsta pasisupti karuselėse, tačiau dėl svorio negali, statybų vadovas Irmantas Grenda dalyvauja dėl to, jog priaugo tiek svorio, kad jo neatpažįsta buvę klasiokai, o 95 kg sverianti kokteilių baro „Absento fėjos” šokėja „fėja” Jelena Vardienė sieks, kad jos kūnas taptų panašus į laidos vedėjos Jurgitos Tvarijonaitės.

Realybės šou „XXL” dar dalyvauja 115 kg sveriantis Irmantas Grenda, Jovita Danieliūtė (84 kg), Meilutė Tėpelienė (130 kg), Renata Druskytė (105 kg), Dovilė Tarasevičiūtė (127 kg), Saulius Kliševičius (150 kg) ir Donatas Repšys (170 kg).

Bendras visų keturiolikos realybės šou dalyvių svoris – arti dviejų tonų. Tik keturių dalyvių svoris yra šiek tiek mažesnis nei 100 kilogramų, o sunkiausias dalyvis Alvydas Mendelis iš Šiaulių sveria 175 kilogramus. Pagal trenerių ir dietologų rekomendacijas dalyviams tenka užduotis numesti apie 800 kilogramų svorio.

„XXL” kūrėjai dar kartą įsitikino, kad stori žmonės yra linksmi ir talentingi. „Beveik visi dalyviai nuolat žarsto sąmojį, mėgsta šokti ir dainuoti, tačiau dauguma jų iki šiol tą daryti išdrįsdavo tik slapta namuose. LNK žiūrovų laukia nepakartojama kova – viskam pasiryžę ir humoru ginkluoti storuliai rimtai kovos už galimybę pakeisti savo gyvenimus ir įgyvendinti svajones”, – sako realybės šou „XXL” vedėja Jurgita Tvarijonaitė.

Tai, kad „XXL” dalyviai iš paskutiniųjų stengsis numesti kuo daugiau svorio, garantuoja ir šio realybės šou nugalėtojo laukiantis prizas – 1000 litų už kiekvieną numestą kilogramą.

Atviras, storuliškai linksmas ir žūtbūtinis realybės šou „XXL” – nuo gegužės 21 dienos pirmadieniais 20.30 val. per LNK!

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.