M.Popovičius gali ir neberungtyniauti finalo serijoje

Ketvirtose LKL finalo rungtynėse Kauno „Žalgiris” ne tik patyrė pralaimėjimą, tačiau vienas pagrindinių komandos gynėjų 24 metų 185 cm ūgio kroatas Marko Popovičius patyrė traumą, dėl kurios finalo serijoje gali ir nebepasirodyti.

Pirminiais duomenimis, įžaidėjo ir atakuojančio gynėjo pozicijose galintis žaisti M.Popovičius po nesėkmingo susidūrimo puolant krepšį išsinarino dešinės rankos piršto sąnarį.

Komandos treneris Robertas Narkus teigė, jog rytoj žaidėjui bus atlikti išsamūs tyrimai, po kurių paaiškės tikroji diagnozė.

Pats M.Popovičius nuogąstavo, kad trauma gali būti rimtesnė. „Pirštas buvo atsilenkęs į kitą pusę ir tik Marcelo Machado jį atstatė į vietą,” – Krepsinis.net žurnalistui teigė gynėjas.

Jeigu po išsamių tyrimų pasitvirtintų pirminė diagnozė, M.Popvičius galėtų rungtyniauti penktose finalo serijos rungtynėse ketvirtadienį Kaune.

Iki kol M.Popovičius patyrė susižeidimą, jis aikštelėje buvo praleidęs 13 minučių ir spėjo pelnyti 7 taškus, atkovojo 1 ir perėmė 2 kamuolius bei atliko rezultatyvų perdavimą.

Be to, ketvirtadienį į aikštelę turėtų sugrįžti ir vienas aukščiausių „Žalgirio” žaidėjų – 28 metų 213 cm ūgio Lorenas Woodsas, kuris finalo serijoje dar nežaidė dėl treniruotės metu patirtos čiurnos traumos.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.