„MTV Lietuva“ – pirmaujanti Lietuvos jaunimo televizija, rodo tyrimai

Praėjus devyniems mėnesiams nuo transliacijų pradžios, Lietuvos jaunimas „MTV Lietuva” kanalą vertina kaip vieną iš keturių lietuviškų televizijos kanalų lyderių.
„MTV Lietuva” yra pirmaujantis jaunimo pramogų televizijos kanalas Lietuvoje: net 55% apklaustųjų mokamais kabelinės ir skaitmeninės televizijos tinklais Lietuvoje transliuojamą „MTV Lietuva” laiko labiausiai į jaunimą orientuota vietine televizija – tai rodo pirmą sykį pagal modernią interneto tyrimų metodologiją „Spinter tyrimų” atlikta apklausa.
Nacionaliniai visai Lietuvai transliuojantys kanalai TV3 ir LNK buvo įvardinti kaip dažniausiai didžiuosiuose Lietuvos miestuose gyvenančio jaunimo žiūrimi TV kanalai mūsų šalyje. Antroji vieta atiteko LTV, o trečioje pozicijoje atsidūrė kabelinės televizijos kanalas „MTV Lietuva”.
Pasak „Spinter tyrimų” apklausos, kurioje dalyvavo 1083 Lietuvos didmiesčių gyventojai nuo 15 iki 35 metų, MTV yra ir viena iš keturių lyderių Lietuvoje pagal programų jaunimui kokybę: tinkamiausiais televizijos kanalais kokybiškai pramogai Lietuvos jaunimas laiko TV3 (22%), LNK (22%), LTV (21%) ir MTV (17%).

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.