„Gintarinės pirštinės” tradicija tęsiasi

Gegužės 17-19 dienomis Klaipėdoje vėl vyks pernai atgimęs tarptautinis bokso turnyras „Gintarinė pirštinė”. Perspektyviausi boksininkai, kaip ir pernai, kovos uostamiesčio kūno kultūros ir rekreacijos centre (Dariaus ir Girėno g. 10).

Varžybos startuoja iškilmingu atidarymu gegužės 17 dieną 18 valandą, po kurio iš karto seks preliminarios kovos. Tokiu pat laiku gegužės 18 dieną prasidės pusfinaliai, o šeštadienį vyks finalai. Šią dieną žiūrovai galės pasigėrėti ne tik bokso, bet ir estrados žvaigždėmis – koncertuos Žilvinas Žvagulis, Stepas Januška, Simonas Donskovas, Edmundo Auglio vadovaujama grupė SEFET. Kaip ir praėjusiais metais, ir bokso kovas ir šou programą žiūrovai galės stebėti nemokamai.

Klaipėdos savivaldybės administracijos sporto skyriaus, miesto sporto centro, bokso federacijos bei klubo „Čempionas”, UAB „Monarchas” bei Artūro Pažarausko iniciatyva rengiamame turnyre

Šiais metais pakviesti dalyvauti boksininkai iš iš Švedijos, Lenkijos, Graikijos, Latvijos, Rusijos, Moldovos, Danijos, Vokietijos bei kitų valstybių. Į ringą taip pat stos ir geriausi Klaipėdos bokso trenerių auklėtiniai. Jie kausis jaunių, jaunimo ir suaugusiųjų grupėse.

Turnyre čempionų vardus gins klaipėdiečiai Eugenijaus Vaitkaus ir Antano Skripkausko auklėtiniai Antonas Akimovas, Edgaras Isajevas, Aleksandras Stepuro, Maksimas Nevolia, Modestas Urbonas bei Gytis Vaitkus. Modestas Urbonas ir kiti, perspektyviausi Klaipėdos boksininkai.

Priminsime, kad pernai pereinamąją turnyro taurę iškovojo Klaipėdos boksininkai.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.