Niujorko viešbutis siūlo paragauti ledų už 1 tūkst. JAV dolerių

Ar galite įsivaizduoti, kokio skonio turėtų būti leidai, kainuojantys 1 tūkst. JAV dolerių? Būtent tiek kainuoja ledai „Grand Opulence Sundae”, sukurti pažymėti „auksinį” Niujorko restorano „Serendipity” jubiliejų, praneša naujienų agentūra RBC.

Šių ledų sudėtis ir skonis iš tiesų yra unikalūs. Šis skanumynas tikrai nepigus, tačiau šaltojo deserto mėgėjams tikrai verta jo paragauti.

Kaip gi gaminamas šis egzotiškas patiekalas? Imami 5 kaušeliai aukščiausios rūšies vanilinių ledų, pagamintų iš Taičio ir Madagaskaro vanilės. Ledai dedami į krištolo ledainę ir barstomi valgomo aukso lapeliais. Vėliau desertas barstomas brangiausiu pasaulyje šokoladu „Amedei Porceleana” ir retu šokoladu „Chuao”, pagamintu iš Karibų jūros pakrantėje Venesueloje išaugintų kakavmedžių.

Tuomet ledai gardinami vaisiais ir cukata iš Paryžiaus, paauksuota dražė, triufeliais ir marcipaninėmis vyšnaitėmis. Galiausiai desertas puošiamas paauksuota cukraus gėle ir šaukšteliu unikalių desertinių ikrų „Grand Passion”.

Tokį meno kūrinį tiesiog nuodėmė valgyti paprastu šaukštu. Todėl prie deserto pateikiamas iš 18 karatų auksu padengtas šaukštelis.

Jei vyksite į Niujorką, nepamirškite užeiti į „Serendipity” ir nors kartą gyvenimą paragauti šio prabangaus deserto.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Įvairenybės su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.