„Werder” vis dar tęsia kovą dėl čempionų titulo

Sekmadienį Vokietijos Bundesligos čempionate buvo sužaistos dvejos, paskutinės 32-ojo turo varžybos. Leverkuzeno „Bayer” klubas patyrė antrąją nesėkmę iš eilės nusileidę Bielefeldo „Arminia” ekipai, o Brėmeno „Werder” svečiuose sutriuškinę Berlyno „Hertha” dar neprarado vilčių laimėti čempionų titulą.

Vokietijos sostinėje Berlyne vietos „Hertha” namuose priėmė Brėmeno „Werder” vienuolikę. Pirmasis įvartis buvo įmuštas sužaidus 20 minučių, kurį iš toli pelnė iš Amsterdamo „Ajax” klubo įsigytas puolėjas Markusas Rosenbergas. Sužaidus kiek daugiau nei 30 minučių „Hertha” liko aikštėje dešimtyje, kai už grubią Josipo Šimuničiaus pražangą prieš Christianą Schulzą jis buvo pašalintas iš aikštės.

Antrame kėlinyje prabėgus vos penkioms minutėms „Werder” padvigubino savo pranašumą, o įvartį iš arti pelnė tas pats M.Rosenbergas. Rungtynėms įpusėjus brazilas Diego po Miroslavo Klose perdavimo įmušė dar vieną įvartį. Tačiau po minutės Gilberto sugebėjo atsakyti vienu įvarčiu ir sušvelninti rezultatą.

Bet sekmadienio vakaras priklausė jaunajam M.Rosenbergui. Likus žaisti 8 minutes jis pelnė pirmąjį savo „hat-tricką” Brėmeno komandoje ir padėjo iškovoti labai svarbią pergalę. Po šio laimėjimo „Werder” vis dar išsaugo šansus laimėti Bundesligos čempionatą, tuo tarpu „Hertha” galimybės patekti į UEFA Taurę dar labiau komplikavosi.

Kitose dienos varžybose Levekuzeno „Bayer” susutiko su Bielefeldo „Arminia” ekipa. Pirmieji į priekį išsiveržė svečiai, kai 19-ąją minutę šeimininkų saugas Marko Babičius prarado kamuolį, ir po Roberto Tesche perdavimo įvartį nestabdydamas kamuolio pelnė Arturas Wichniarekas. Bet 30-tą minutę Sergejus Barbarezas sugebėjo atstatyti pusiausvyrą pelnydamas savo septintąjį įvartį čempionate.

Nugalėtojas paaiškėjo 83-iąją minutę. Svečių komandos puolėjas Jonas Kamper fantastišku tolimu smūgiu nukreipė kamuolį, kuris atsimušęs į virpstą įskriejo į vartų tinklą. Po šios pergalės „Arminia” šoktelėjo į 13-ąją vietą, o „Bayer” patyręs nesėkmę išsaugojo 6-ąją poziciją.

Sekmadienio Bundesligos rezultatai:

„Hertha” 1 – 4 „Werder”

20‘[0 – 1] Markus Rosenberg

50‘[0 – 2] Markus Rosenberg

60‘[0 – 3] Diego

61‘[1 – 3] Gilberto

82‘[1 – 4] Markus Rosenberg

35‘ Josip Simunic („Hertha”) pašalintas iš aikštės

„Bayer” 1 – 2 „Arminia”

19‘[0 – 1] Artur Wichniarek

30‘[1 – 1] Sergej Barbarez

83‘[1 – 2] Jonas Kamper

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.