T.Henry: „Liksiu tol, kos bus A.Wengeras”

Londono „Arsenal” žvaigždė Thierry Henry patikino, jog reabilitacija po traumos vyksta puikiai, bet taip pat dviprasmiškai pridūrė, jog liks ekipoje tol, kol jai vadovaus vyriausiasis treneris Arsenas Wengeras.

29 metų prancūzui šis sezonas buvo vienas nesėkmingiausių karjeroje – puolėją kamavo traumos, dėl kurių jis negalėjo padėti komandai daugelyje svarbiausių Anglijos pirmenybių rungtynių.

Tuo tarpu „Arsenal” klubui blankų sezoną dar labiau apkartino netikėtas vieno direktorių ir akcininkų Davido Deino, palaikiusio artimus ryšius ir su futbolininkais, ir su trenerių štabu, pasitraukimas iš pareigų. Po šios žinios pasklido kalbos, jog kol kas sutartį pratęsti atsisakęs A.Wengeras taip pat gali išvykti, o to pasekoje komandoje neliktų ir kelių dabartinių žvaigždžių, tarp jų ir T.Henry.

Pats futbolininkas pripažino, jog žinia apie D.Deino sprendimą jį šokiravo, tačiau jis ketina likti Londone bent jau tol, kol permainų vėjai neaplankys A.Wengero.

„Buvau be galo šokiruotas ir nusiminęs, kai sužinojau, kad D.Deinas išvyksta”,- sakė T.Henry. – Jis yra puikus ir ištikimas „Arsenal” klubo žmogus, todėl jo tikrai trūks.

„Mano ateitis? Kol bus A.Wengeras, tol būsiu ir aš, nes esu jam labai daug skolingas”.

Kalbėdamas apie sezono viduryje patirtą kirkšnies traumą, puolėjas išliko optimistiškos nuotaikos: „Reabilitacija vyksta sėkmingai. Be abejo, labai erzina tai, kad negaliu padėti savo ekipai aikštėje.

„Dabar visi labai sunkiai dirba tam, jog būčiau pasirengęs žengti ant vejos kitą sezoną”.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.