NML: „Studija” ir Aistė Pilvelytė

Nacionalinėje muzikos lygoje šį sekmadienį Aistė Pilvelytė susikaus su grupe „Studija”. Kovoje Va Bank – Andrius Rimiškis.

„Studijai” tai bus paskutinės varžybos reguliariosiose NML varžybose ir yra mažai šansų, kad ši grupė galėtų patekti į finalines NML kovas. „Studija” Mėlynajame divizione teturi šešis taškus ir yra pralaimėjusi absoliučiai visas savo grotas varžybas. „Studija” 2:3 pralošė „Double Faced Eels”, 1:4 – Mino, 2:3 – rokeriui Lukui ir 1:4 – „UAB Music”.

Aistė Pilvelytė turi aštuonis taškus, bet jai dar liko dvi nesugrotos kovos. Aistės laukia ne tik susitikimas su „Studija”, bet ir varžybos su „Kelio į žvaigždes 1” finalininku Mino. Ji yra laimėjusi dvejas varžybas ir vienas pralošusi. Atlikėja 5:0 įveikė „Double Faced Eels”, 3:2 – rokerį Luką ir 0:5 pralošė Merūnui.

Aistė turi daug šansų patekti į finalines NML varžybas ir kovoti dėl pusės milijono litų vertės prizinio fondo dalies. Atlikėjai per dvejas varžybas tereikia užsidirbti bent du taškus ir ji taps viena savo diviziono lyderių.

Daugiausia taškų Mėlynajame divizione turi Mino ir Merūnas.

Nacionalinė muzikos lyga su Aiste Pilvelyte ir „Studija” – šį sekmadienį 20.50 val. per LNK.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.