S.Stijnenas nubaustas už grasinimus C.Ronaldo

Europos futbolo pagrindinė organizacija UEFA nubaudė Belgijos nacionalinės rinktinės vartininką Stijną Stijneną 5 tūkstančių Šveicarijos frankų bauda už grasinimus „Man Utd” ir Portugalijos rinktinės krašto saugui Cristiano Ronaldo.

Belgijos vietiniame laikraštyje cituojami S.Stijneno žodžiai, kuriais buvo išsakyta mintis, jog jo komandos draugai galėtų sužaloti C.Ronaldo ir taip pagerinti savo galimybes kovoti dėl pergalės kovo 24 dieną vykusiose atrankos į Europos čempionato finalinį etapą rungtynėse.

„Jau po dviejų minučių užsipulsime C.Ronaldo taip, kad jis turės palikti aikštę”,- taip skambėjo Belgijos vartininko komentaras prieš rungtynes.

Vartų sargas teisinosi, jog buvo neteisingai cituota, tačiau UEFA įtikinti nepasisekė ir drausmės komisija nubaudė S.Stijneną už netinkamus pareiškimus žiniasklaidoje.

Šiuo metu antroje vietoje A grupėje žengianti Portugalijos rinktinė įtikinamai rezultatu 4- sutriuškino savo varžovus tose rungtynėse. Du kartus šiame mače pasižymėjo būtent C.Ronaldo.

Be to, nuobaudas dar gavo Ispanijos klubas „Osasuna” ir Škotijos „Rangers” ekipa dėl kovo 14 dieną Ispanijoje vykusiose UEFA taurės aštuntfinalio rungtynėse sirgalių sukeltų neramumų.

„Osasuna” buvo nubausta 45 tūkstančių eurų bauda už nepakankamai tinkamai suorganizuotas rungtynes, bei nederamą jos sirgalių elgesį.

„Rangers” turės sumokėti 12 tūkstančių eurų taipogi už nederamą ją palaikančių sirgalių elgesį.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.