„Mamų mamos” rinkimus vainikuos koncertas „Žvaigždės motinoms”

Gegužės 6-ąją, Motinos dieną, sužinosime, ką Lietuvos televizijos žiūrovai išrinko „mamų mama”. Tai bus paskelbta koncerte „Žvaigždės motinoms”, kurį Lietuvos televizija rodys sekmadienį 21 valandą.

Koncertas vainikuos visą mėnesį trukusią „mamų mamos” rinkimų akciją, kurios tikslas – parodyti, kad tarp daugiavaikių šeimų vis dar yra tokių, kurios gali tapti pavydžiu kitiems. Šeimų, kurios vaikus gimdo iš meilės, o ne dėl pašalpų. „Motinos diena – puiki proga padėkoti šioms mamoms ir apdovanoti jas tuo, kuo galime – dėmesiu, šiluma ir dainomis”, – sako akcijos sumanytoja ir koncerto įkvėpėja Edita Mildažytė. Akciją globoja Ministras pirmininkas Gediminas Kirkilas, pats kilęs iš daugiavaikės šeimos.

Dainomis visas Motinos vardo vertas moteris sveikins Vladas Bagdonas, Deivis, Eduardas Kaniava, Žilvinas Žvagulis ir Irena Starošaitė, Povilas Meškėla, Gintarė Skerytė, Česlovas Gabalis, Inga Valinskienė, Egidijus Sipavičius, Irma, Edita Mildažytė, choras Ąžuoliukas” ir grupė „Biplan”.

Rinkimuose dalyvauja dešimt pavyzdingų mamų iš visos Lietuvos, auginančių ne mažiau kaip penkis vaikus. „Mamų mamą” dar galima rinkti iki gegužės 4 dienos skambinant telefonu 1567 ir balsuojant už labiausiai patikusią mamą. Trumpi pasakojimai apie dešimt šeimų, kurias kruopščiai atrinko LTV „Bėdų turgaus” redaktorės, visą dieną sukasi Lietuvos televizijos eteryje.

Visos dešimt pasakojimų herojų gaus po vertingą juvelyrinį dirbinį – segę, ant kurios bus išgraviruotas kiekvienos mamos vardas. Seges mamoms įteiks visuomenėje populiariausi ir didžiausią autoritetą turintys žmonės. Daugiausia žiūrovų simpatijų pelniusiai motinai „mamų mamos” segę įteiks akcijos globėjas Premjeras Gediminas Kirkilas.

Gražiausi padėkos žodžiai motinystei – koncerte „Žvaigždės motinoms” gegužės 6 dieną 21 val. per Lietuvos televiziją.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.