„Catania” sužaidė lygiosiomis su „Ascoli”

Trečiadienį Italijos lygoje buvo sužaistos nukeltos 33 turo rungtynės tarp „Catania” ir „Ascoli”. Susitikimas baigėsi kovingomis lygiosiomis 3-3, nors „Ascoli” ir turėjo dviejų įvarčių pranašumą.

„Catania” 3 – 3 „Ascoli”

21‘ [1 – 0] Giuseppe Mascara

36‘ [1 – 1] Viktor Boudianski

49‘ [1 – 2] Giampietro Perrulli

52‘ [1 – 3] Paolo Zanetti

69‘ [2 – 3] Fabio Caserta

76‘ [3 – 3] Gionatha Spinesi (11m)

Pirmieji rungtynėse į priekį išsiveržė šeimininkai. 21 minutę Giuseppe Mascara galva nukreipė Giorgio Luceni skersuotą kamuolį į varžovų vartus. Tačiau po 15 minučių svečiai taip pat atsakė įvarčiu. Viktoras Boudianski pasižymėjo taikliu baudos smūgiu. Antrojo kėlinio pradžioje svečiams netgi pavyko išsiveržti į priekį – 49 minutę Giampietro Pettrulli smūgiavo į vartus, „Catania” vartininkas grubiai suklydo ir kamuolys nuo jo rankų įskriejo į vartus.

Svečiai nemažino apsukų ir po trijų minučių pelnė trečiajį įvartį iš eilės. „Ascoli” žaidėjai vėl galėjo dėkoti šeimininkų vartininkui Armando Pantanelli, kuris nesugebėjo sugauti Paolo Zanetti smūgio ir praleido kamuolį pro rankas. Tačiau šeimininkai nepalūžo ir 69 minutę sušvelnino skirtumą. Fabio Caserta smūgis beskriedamas kliudė varžovų gynėją ir pakeitęs kryptį įskriejo į vartus, palikdamas „Ascoli” vartininką bejėgį.

Likus 14 minučių iki rungtynių pabaigos, „Catania” sugebėjo pelnyti išlyginamajį įvartį. Giorgio Corona buvo pargriautas varžovų baudos aikštelėje ir teisėjas paskyrė 11 metrų baudinį į svečių vartus. Jo mušti atsistojęs Gionatha Spinesi nenuvylė komandos gerbėjų, išlygindamas rezultatą.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.