„Reading” sunkiai palaužė „Newcastle”

Vienintelėse pirmadienį vykusiose Anglijos „Premier” lygos 36-ojo turo rungtynėse „Reading” namuose priėmė „Newcastle” vienuolikę, kurioje po ilgos pertraukos vėl žaidė puolėjas Michaelas Owenas. Pergalę minimaliu rezultatu 1–0 iškovojo „Reading”.

„Reading” 1 – 0 „Newcastle”

51‘ [1 – 0] Dave Kitson

Pirmasis rimtas pavojus kilo prie aikštės šeimininkų vartų jau 6-ąją minutę, kai po 10 mėnesių pertraukos vėl į futbolą grįžęs M.Owenas po Obafemi Martinso perdavimo pasiuntė kamuolį tinklą, tačiau teisėjas užfiksavo nuošalę. Kiek vėliau po grubios svečių vartininko Steve`o Harperio klaidos galėjo pasižymėti rezultatyviausias „Reading” žaidėjas Kevinas Doyle`as, bet kamuolį nuo vartų linijos išmušė Emre.

Šeimininkai po truputį perėmė žaidimą į savo rankas, po kampinio, gynėjo Michaelio Duberry smūgis buvo kiek netikslus. Svečiai iš Niukastlo taip pat nesnaudė. Gerų šansų neišnaudojo Jamesas Milneris ir O.Martinsas.

Antrame kėlinyje sužaidus šešias minutes vis dėl krito įvartis į „Newcastle” vartus. Po Seolo Ki-Hyeono perdavimo iš dešinio krašto kamuolį į vartus nukreipė Dave`as Kitsonas. Po praleisto įvarčio svečiai suskubo lyginti rezultatą: puikia proga nepasinaudojo taip pat sunkią traumą išsigydęs ir į rikiuotę sugrįžęs Shola Ameobi, kuris būdamas laisvas smūgiu galva nesugebėjo nuginkluoti Marcuso Hahnemanno.

Aikštės šeimininkai taip pat atsakė pavojingu išpuoliu, kai po K.Doyle`o perdavimo grėsmingai S.Harperio vartams grasino įvarčio autorius D.Kitsonas. „Newcastle” puolėjas O.Martinsas būdamas visiškai laisvas galva nesugebėjo nukreipti kamuolio į vartų tinklą. Paskutiniu šansu išlyginti rezultatą nepasinaudojo J.Milneris.

Po šios pergalės Steve`o Coppello vadovaujamas „Reading” sugrįžo į 7-ąją turnyrinės lentelės vietą, o „Newcastle” ir toliau išlieka 12-tas.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.