Vandenyne plūduriuojantys apartamentai

Nepaliaujamai keliauti, pažinti pasaulio grožį ir tuo pačiu neišeiti iš savo buto, nėra tokia nepasiekiama svajonė. Patiems turtingiausiems, pasiruošusiems pakloti nemažą sumelę už galimybę keliauti su namu, yra sukurta „rezidencija ant vandens” su galimybe gyventi vandenyne ištisus metus.

Laivas The World – tai ne prabangi jachta, o didžiuliai apartamentai ir ne vieni, ant vandens, kuriuose žmonės gyvena ištisus metus. Jie maudosi prabangoje ir kaskart pabunda vis kitoje pasaulio vietoje. „Namo ant vandens” projektas atsirado dar 1995 metais, o 2002 metais šis projektas jau siūlė savo paslaugas turtingiems keliauninkams. Šių karališkų apartamentų turtingumas ir puošnumas neprilygs jokiems kitiems laivams. Jei norite įsigyti šį „namuką”, turi turėti apvalią sumelę banke.

Apartamentai metams kainuoja 7,5 mln dolerių. Į kainą įskaičiuoti keturi miegamieji, trys vonios, marmuriniai koridoriai, valgomasis 10 asmenų, ir baseinas. Viename laive yra 165 atskiri „namai – kompleksai”. Visi apartamentai jau yra išnuomoti dar 2006 – aisiais metais. Šiais metais laivas ketina aplankyti Ispaniją, Italiją, Vokietiją, Rusiją, Graikiją, Maroką ir dar kelias šalis. 2008 – aisiais „namo” gyventojai dar aplankys Afrikos krantus, Seišelių salas, Turkiją, Indiją ir Prancūzijos rivjeras.

Kad gyventojams kelionės metu nebūtų liūdna, šio laivo įkūrėjai sukūrė namų aplinką. Čia gausu SPA kompleksų, sporto salių, golfo klubų, teatrų, kazino, baseinų. Ir tarp visų šių gėrybių yra vienas neįkainojama ypatybė – kas rytą atsibudęs, tu supranti, kad esi kitoje pasaulio dalyje ir, kad diena bus pilna nepatirtų įspūdžių ir emocijų. Karibų jūra ir Graikų architektūra jus pasitiks tiesiai pro miegamojo langą. The World taip pat leidžia pasikviesti ir svečius. Tad jus visada gali aplankyti seni geri draugai iš viso pasaulio.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Laisvalaikis su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.