Turingiausi, gražiausi, seksualiausi

Polas Makartnis turtuolių sąraše liko trečias

Buvęs „bitlas”Polas Makartnis (Paulas McCartney) Didžiosios Britanijos muzikos milijonierių sąraše smuktelėjo žemyn, kai šį sąrašą sudarantis laikraštis „Sunday Times” atsižvelgė į tai, kad jis dėl skyrybų praras 100 mln. svarų.

Šiuo metu jau įpusėjo P.Makartnio ir Heter Mils Makartni skyrybų kova, tačiau pora vis dar neigia pasiekusi susitarimą.

Pernai buvo skelbiama, kad skyrybos P.Makartniui kainuos vieną ketvirtadalį viso jo turto, vertinamo 825 mln. svarų, tačiau teisininkai mano, kad H.Mils atiteksiantis turtas sudarys tik dalelę šios sumos.

„Atsižvelgus į tai, kad H.Mils gali atitekti 100 mln. svarų, sero P.Makartnio turtas šiais metais sumažėjo iki 725 mln. svarų”, – penktadienį teigė laikraštis „Sunday Times”.

Kasmetis „Sunday Times” turtingiausių žmonių sąrašas, kurį laikraštis vadina geriausiu vadovu po turtus Britanijoje ir Airijoje, skelbiamas balandžio 29 dieną.

Šiemet pirmoje turtingiausių muzikos atstovų sąrašo vietoje atsidūrė buvęs įrašų kompanijos bosas Klaivas Kalderis, dirbęs su tokiomis žvaigždėmis kaip Britni Spirs ir „’N Sync”. Britanijoje jis yra vienintelis muzikos milijardierius, turintis 1,3 mlrd. svarų vertės turto.

Į antrą vietą iš trečios pakilo kompozitorius Endrius Loidas Vėberis, kurio turtas vertinamas 750 mln. svarų. Tuo tarpu P.Makartnis iš antros vietos nusmuko į trečiąją.

Ketvirtoje vietoje liko realybės šou „Popmuzikos dievaitis ” ir „Amerikos dievaitis” kūrėjas Saimonas Faleris, turintis 450 mln. vertės turto. Tiek pat turto turi ir penktoje vietoje esantis teatro prodiuseris Kameronas Makintošas.

Šeštąją vietą užėmė Madona ir jos vyras Gajus Ričis, turintys 275 mln. svarų turto. Po jų eina Eltonas Džonassu 225 mln. svarų ir Mikas Džageris su 215 mln. svarų.

Kalbant apie bendrą grupių turtą, pirmąją vietą su daugiau kaip 1 mlrd. svarų užima „The Beatles”. Senstantys, bet vis dar koncertuojantys rokeriai „The Rolling Stones” turi 570 mln. svarų bendro turto.

Nuo jų nedaug atsilieka U2, kurių bendras turtas yra vertas 487 mln. svarų, teigė „Sunday Times”.

Šis sąrašas sudaromas remiantis muzikantams priklausančia žeme, namais ir tokiu turtu kaip meno kūriniai bei akcijos viešai kotiruojamose kompanijose, tačiau į lėšas bankų sąskaitose neatsižvelgiama.

Žurnalas „People” D. Berimor išrinko gražiausia

Kino aktorei Driu Berimor (Drew Barrymore) „gražiausių žmonių” sąraše, kurį kasmet sudaro žurnalas „People”, paskirta pirmoji vieta, praneša naujienų agentūra AFP.

32-ejų metų D. Berimor pagal susiklosčiusią tradiciją pasirodys žurnalo „People”, skirto gražiausiems metų žmonėms, viršelyje. Žurnalo laukiama pasirodant penktadienį.

Aktorė ir anksčiau būdavo įtraukiama į „People” sąrašą, tačiau iki pirmos vietos pakilo pirmą kartą.

Žurnalo redakcija straipsnyje, skirtame 2007 m. nugalėtojai, pabrėžia D. Berimor grožio natūralumą. D. Berimor tapo viena iš 11 garsenybių, nusifilmavusių „gražiausiajam žurnalo numeriui” be makiažo.

Komentuodama pranešimą apie savo pirmąją vietą „People” sąraše, D. Berimor pasakė: „Laimingi žmonės visada gražūs. Jūsų veidas kaip veidrodis – atspindi gerą nuotaiką”.

Išskyrus pirmąją vietą, kitus sąrašo narius „People” nurodo laisva tvarka. Tarp gražiausiųjų atsidūrė ir ankstesnių metų nugalėtojos – Andželina Džoli (2006 m.) ir Džulija Roberts (2005 m.).

Į šimtuką gražiausių 2007 m. garsenybių „People” taip pat įtraukė Bredą Pitą, Džordžą Klūnį, Skarlet Johanson, Dženifer Lopes, Dženifer Aniston, Nikolę Kidman, Ris Viterspun, Leonardą Di Kapriją ir pokalbių laidos vedėją Oprą Vinfri.

Džesika Alba – seksualiausia moteris pasaulyje

Per Didžiosios Britanijos vyrų žurnalo FHM apklausą aktorė Džesika Alba buvo išrinkta seksualiausia moterimi pasaulyje.

Šioje kovoje „Nuodėmių miesto” žvaigždė aplenkė Evą Longorią, Andželiną Džoli ir Skarlet Johanson.

Tuo tarpu praėjusių metų laimėtoja Keira Naitli šiemet į dešimtuką nepateko.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Įvairenybės su žyma , , , , , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.