Liesis kovotojų aistros

Rytoj Klaipėdoje vyks tradiciniu tapęs jau penktasis kovų turnyras „Baltic fighters”. „Pramogų banko” senojoje salėje įrengtame ringe 18 valandą susitiks 16 Rygos, Liepojos (Latvija), Vilniaus, Mažeikių ir Klaipėdos kovotojų.

„Norime, kad jubiliejinis – penktasis – turnyras būtų kuo įspūdingesnis. Kovos vyks pagal „k-1”, „mma” , „low kick” ir bokso taisykles. Kovinio sporto mėgėjai pagaliau išvys taip lauktą dailiosios lyties atstovių dvikovą. Vakaro vinimi taps sunkiasvorių, sveriančių per 100 kg, kovotojų dvikova”, – džiaugėsi varžybų teisėjas ir vienas iš turnyro organizatorių Dmitrijus Baranovskis.

Iš viso turnyre dalyvaus 8 klaipėdiečiai: Lana Anochina, Tadas Jonkus, Kirilas Pšonko, Jevgenijus Packevičius, Sergejus Juškevičius, neseniai iš Anglijos grįžęs pasaulio kikbokso čempionas Piotras Ivankovas ir specialiai iš Vokietijos į turnyrą parvyks Sergejus Razvadovskis ir Remigijus Žiaušys. Pastarieji Vokietijoje už tūkstantines sumas kaip ringo partneriai savo įgūdžius perteikia ir treniruojasi kartu su pasaulio ir Europos bokso čempionais.

Varžybų organizatoriai dar prieš kelias dienas žadėjo, kad penktasis turnyras vyks Lietuvos krikščioniškojo fondo aukštosios mokyklos (LCC) sporto salėje ir ringe pasirodys net 7 Ukrainos sportininkai. Tačiau paskutinę akimirką planai žlugo.

„Sportininkai nespėjo gauti vizų, tad šio sumanymo teko atsisakyti. Bet kitose varžybose jau turėtume sulaukti ukrainiečių”, – teigė D.Baranovskis.

„Šis turnyras Klaipėdoje įgauna pagreitį. Jau sunkiai telpa visi norintys pamatyti įspūdingas kovas”, – džiaugėsi šios sporto šakos entuziastas ir turnyro „Baltic fighters” prezidentas Vladimiras Razorionovas.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.