Eurolygos finalo ketverto varžybose Lietuvos teisėjų nebus

Eurolyga paskelbė aštuonių finalo ketverto varžyboms teisėjausiančių arbitrų pavardes. Šio sezono finalo ketverto turnyre nebus nė vieno iš trijų Eurolygos varžybose teisėjaujančių lietuvių – Romualdo Brazausko, Kęstučio Pilipausko ar Tomo Jasevičiaus.

Primename, kad R.Brazauskas finalo ketverto varžybose teisėjavo dvejus metus iš eilės.

Šį sezoną Eurolygos finalo ketverto varžybose Atėnuose teisėjaus Nikos Pitsilkas (Graikija), Luigi Lamonica (Italija), Tolga Sahinas (Turkija), Ilija Belosevičius (Serbija), Sasa Puklas (Slovėnija), Juanas Carlosas Mitjana (Ispanija), Eddie Viatoras (Prancūzija) ir Borisas Ryzhykas (Ukraina).

Eurolygos finalo ketverto varžybų metu vyks ir geriausių Europos jaunimo komandų čempionatas, kuriame tarp aštuonių pajėgiausių Senojo žemynų ekipų bus ir jaunieji žalgiriečiai.

Jaunimo turnyre teisėjaus Recepas Ankarali (Turkija), Milanas Brziakas (Slovakija), Spirosas Gondas ir Tasosas Piloidis (abu iš Graikijos), Sinisa Hercegas ir Draganas Medanas (abu iš Kroatijos), Larsas Klaaras ir Oscaras Lefwerthas (abu iš Švedijos), Sergejus Mikhaylovas (Rusija), Zdravko Rutesičius (Juodkalnija), Ivanas Zachara (Čekija) ir Jakubas Zamojski (Lenkija).

Be „Žalgirio” dublerių ekipos jaunimo turnyre kovos „Cibona”, CSKA, „Montepaschi”, „Prokom Trefl”, BC FMP, „Maccabi” ir „Olympiacos” jaunimas.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.