Vitalijaus Sudniko rekorda

Panevėžyje vykusiame Lietuvos jaunių (gim. 1990 m. ir jaunesnių) sunkiosios atletikos čempionate puikiai pasirodė Klaipėdos miesto atstovai.

Klaipėdos jaunieji sunkiaatlečiai surinko 250 taškų ir iškovojo pirmąją komandinę vietą. Antrą vietą užėmė Marijampolės sportininkai (207 tšk.), o trečia liko Telšių komanda (174 tšk.)

Čempionų titulus iškovojo klaipėdiečiai Vitalijus Sudnikas (svorio kategorija iki 56 kg), Ernestas Valadka (iki 85 kg) ir Olegas Jevdokimovas (iki 105 kg).

Vicečempionais tapo Donatas Indrišiūnas (iki 94 kg) ir Vytautas Rimkus (per 105 kg).

Svorio kategorijoje iki 69 kg uostamiesčio atletas Olegas Ananjevas iškovojo bronzos medalį.

Arti medalių buvo dar keli mūsų miesto sportininkai. Sėkmės pritrūko Donatui Deveikiui (iki 50 kg), Erikui Jurkauskui (iki 69 kg), Mariui Miniotui (iki 77 kg) ir Ovidijui Ramanauskui (iki 94 kg). Šie atletai turėjo tenkintis ketvirtomis vietomis.

Geriausiu čempionato sportininku buvo pripažintas V. Sudnikas. Jis ne tik užtikrintai iškovojo pirmąją vietą, bet ir pagerino du Lietuvos jaunių iki 17 metų rekordus. Klaipėdietis išrovė 81 kg sveriančią štangą ir dvikovėje pasiekė rekordinę sumą – 181 kg.

Visi klaipėdiečiai Panevėžyje gerino savo asmeninius pasiekimus. Puikūs rezultatai uostamiesčio trenerius nuteikia optimistiškai prieš birželio mėnesio pradžioje Klaipėdoje vyksiančias Lietuvos jaunučių ir jaunimo žaidynes.

Klaipėdos komandą varžyboms Panevėžyje ruošė treneriai Regimantas Norvilas, Viktoras Gerasimovas ir Stasys Mėčius.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.