„Dangaus-2” superfinale – laimingas šešetukas

Eglė, Justinas, Skirmantė, Liudas, Živilė ir Marius – šiuos vardus turėtų atsiminti visi muzikinio realybės šou „Dangus-2” gerbėjai. Jie kovos dėl nugalėtojo vardo šį šeštadienį vyksiančiame realybės šou superfinale.

Paskutiniame „Dangaus-2” savaitės finalo koncerte triumfavo Justinas, verkė Raimonda ir Adelija, džiaugėsi į superfinalą „praslydęs” Marius ir iš nuostabos aikčiojo Marijonas Mikutavičius, mat „dangiečiai” jį netikėtai pasveikino su santuoka.

Paskutinio savaitės finalo koncerto dalyvių pasirodymus vertinę komisijos nariai buvo kaip niekad solidūs: Andrius Mamontovas, Jurgis Didžiulis bei kandusis radijo stoties „M-1” programų prodiuseris Mindaugas Stasiulis.

Visi savaitės finalo dalyviai – Justinas, Raimonda, Adelija, Živilė ir Marius balansavo ties labai pavojinga riba: nė vienas negalėjo džiaugtis garantuota vieta superfinale.

Merginų numylėtinis Justas ilgą laiką negalėjo susitvarkyti su jam skirta daina „Su pavasariu”. Tačiau po kelių savaičių darbo Justas pagaliau parengė dainą.

Živilė praėjusią savaitę išgyveno Fantomo dalią. Tačiau tik toji Fantomo dalia ir laimėta kova prieš Soliarį jai užtikrino trečią vietą turnyrinėje lentelėje. Specialiai šiai kovai Živilė pavirto blondine ir sudainavo savo kūrybos dainą „Kartu”.

Raimonda savaitės finalo koncertui paruošė lyrišką kūrinį „Pažadėk palaukt”. Raimonda ant scenos išėjo viena ir akomponuojant klavišiniams sudainavo iš visos širdies.

Coliukei Adelijai šis savaitės finalas taip pat buvo paskutinė galimybė patekti į superfinalą. „Dangietė” pirmą kartą scenoje pasirodė kaip tikra moteris ir sudainavo jausmingą, pačios sukurtą dainą „Aš nebeverksiu”. Tačiau šie žodžiai neišsipildė. Sužinojusi, kad kartu su Raimonda nepatenka į superfinalą, mergina gailiai kūkčiojo ir neslėpė nusivylimo.

Marius paskutinę savaitę daugiau dėmesio skyrė meilės reikalams, o ne muzikai. Pasirinkęs dainą „Lietus” jis scenoje sukūrė sau būdingą šou. Šokėjos grojo gitaromis, o Mariui pritarė jo nauja mylimoji „Danguje-2” – Edita.

Po komisijos vertinimo pirmavo Raimonda. Ji turėjo 34 balsus. Justas taip pat jautėsi užtikrintai. Marius, Adelija ir Živilė jaudinosi: po komisijos verdikto jie neturėjo pakankamai balsų.

Žiūrovai 24 balus skyrė Adelijai, pamalonino 30 balų žemaitį Marių ir apdovanojo Justą 36 balais, kurie ir padėjo vaikinui iškovoti paskutinio savaitės finalo koncerto nugalėtojo vardą ir kelialapį tiesiai į superfinalą. Kol Justas klykė iš džiaugsmo, turnyrinėje lentelėje švietė ne visiems malonūs duomenys. Į superfinalą pateko Liudas, Skirmantė, Justas, Živilė, Marius, Eglė.

Šie šeši dangiečiai kausis dėl šou nugalėtojo vardo. Vieną dalyvį į superfinalą gali deleguoti ir žiūrovai.

Iki penktadienio žiūrovai kviečiami balsuoti už bet kurį iškritusį iš „Dangaus-2” dalyvį arba nepatekusį į superfinalą paskutiniame savaitės finalo koncerte.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.