„airBaltic” kovą skraidino trečdaliu daugiau keleivių nei pernai

Oro bendrovė „airBaltic” š. m. kovo mėnesį iš Vilniaus ir Rygos oro uostų skraidino 129,7 tūkst. keleivių – 34 proc. daugiau nei tuo pačiu laikotarpiu pernai, kai kompanijos paslaugomis naudojosi 96,9 tūkst. keleivių. Oro bendrovė iš Lietuvos sostinės skraidino 37,6 tūkst. keleivių – 20 proc. daugiau nei praėjusiais metais.

Per pirmąjį 2007 m. ketvirtį „airBaltic” iš viso skraidino 338,2 tūkst. keleivių. Palyginus su 2006 m. tuo pačiu laikotarpiu, kai oro bendrovės lėktuvais keliavo beveik 264,8 tūkst. žmonių, tai yra 28 proc. daugiau. „airBaltic” iš Vilniaus oro uosto sausį-kovą skraidino 101,5 tūkst. keleivių – 11 proc. daugiau nei pernai.

„Džiugu, kad per pirmąjį metų ketvirtį „airBaltic” keleivių skaičius Vilniaus oro uoste augo. Gerokai didesnio aktyvumo tikimės per ateinančius mėnesius, kadangi pagal naująjį vasaros skrydžių tvarkaraštį keliautojai galės vykti net šešiomis naujomis kryptimis į Italiją, Ispaniją, Šveicariją, Belgiją, o taip pat, atsižvelgdami į klientų poreikius, pradėjome vykdyti daugiau reisų į Rygą, Taliną, Stokholmą,” – teigia „airBaltic” atstovybės Lietuvoje vadovas Tadas Vizgirda.

Kovą oro bendrovė atliko 2491 skrydžius, o tai yra 16 proc. daugiau nei praėjusiais metais, kai buvo pasiūlyti 2154 skrydžiai. Per pirmąjį metų ketvirtį „airBaltic” skrydžių skaičių padidino iki 7045 – tai 22 proc. daugiau nei tuo pačiu laikotarpiu 2006 m.

Iš Vilniaus oro uosto per pirmuosius tris mėnesius buvo skrista 2245 kartus – 3 proc. daugiau nei pernai.

Lėktuvų salonų užpildymas kovą, palyginti su pernai, paaugo 3 proc. ir sudarė 59 proc. Lėktuvai, skrendantys iš Vilniaus, kovo mėnesį buvo užpildyti 62 proc.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Transportas su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.