„Iššūkyje žvaigždėms” tarp žvaigždžių ir avantiūristų – lygiosios

Lietuvos televizijos „Iššūkį žvaigždėms” paliko dar viena žvaigždžių pora – Laura Sintija Černiauskaitė ir Alanas Chošnau. Ateinantį šeštadienį projekte varžysis po lygiai scenos vilkų ir savanorių: penkios žvaigždžių ir penkios avantiūristų poros.

Laura Sintija ir Alanas buvo priversti laikinai pasitraukti iš „Iššūkio žvaigždėms” po pralaimėjimo Nikodemui ir Viktorijai. Gal vilties sugrįžti į projektą jiems suteiks šeštadienį atlikta „Hope of Deliverance” (Viltis išsigelbėti)? Balandžio 28-ąją dėl teisės kovoti toliau susirungs keturios šį mėnesį iškritusios poros.

Porų skaičiui mažėjant, pirmasis trejetas laikosi nepajudinamas. Šįkart stipriausiai pasirodė avantiūristai Lidija Rasutis ir Jurgis Bruzga, sublizgėję sudėtingu džiazo virtuozo Al Jarreau kūriniu „Boogie Down”, kuris jiems uždirbo net 1871 balą. Ypač dosnus jiems buvo komisijos narys perkusininkas Pavelas Giunteris, atseikėjęs Lidijai ir Jurgiui net 600 balų.

Antroje vietoje – Rita Dapkutė ir Mantas, pateikę prabangią, kailiniuotą Joe Cockerio „You Can Leave Your Hat on” (O skrybėlės nenusiimk) versiją (1438 balai). Jiems ant kulnų lipo avantiūristai Aurelija Čižauskaitė ir Aleksandras Petrulis, už „The Platters” dainą „My Prayer” (Malda) surinkę vos šešiais balais mažiau.

Komisijos nariai Zita Kelmickaitė ir Vytenis Pauliukaitis stebisi dalyvių pažanga, kurią pamatė septintojoje „Iššūkio žvaigždėms” laidoje. Tik dvi poros – Lauros Sintijos ir Alano bei Sigitos ir Vlado – iš komisijos balų nesulaukė.

Ar pažangą išvysime ateinantį šeštadienį, kuris bus skirtas svingui? „Iššūkio” dalyviai jau repetuoja legendinius Louiso Armstrongo, Ellos Fitzgerald, Elvio Presley’o ir Franko Sinatros kūrinius…

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.