„Pirkėjai” bandė pavogti mašiną

Uostamiesčio teisėsaugininkams vis daugiau problemų kelia nepilnamečiai – savaitgalio įvykių suvestinėje mirga plėšikaujantys, išgėrinėjantys paaugliai.

Užvakar, apie 12.50 val., greitosios medicinos pagalbos komanda į Klaipėdos vaikų ligoninę atvežė ties Paryžiaus Komunos gatvės 2a namu rastą nepilnametį.

17-metis Rumpiškės gatvės gyventojas dėl apsinuodijimo dujomis ir bendro kūno išsekimo paguldytas į Reanimacijos skyrių.

Pirminiais duomenimis, teisėsaugininkams gerai pažįstamas jaunuolis jau penkios dienos buvo pabėgęs iš namų ir girtavo. Nepilnamečio tėvas miręs, jį ir jaunesnį brolį viena augina vargingai gyvenanti motina.

Šeštadienį, apie 20.40 val., Kuršių aikštėje, prie S. Dacho vidurinės mokyklos, nepažįstamas paauglys, grasindamas susidoroti, iš 13-mečio T. P. atėmė 3 litus bei norėjo pagrobti mobiliojo ryšio telefoną.

Operatyviai įvykio vietoje pasirodę policininkai sulaikė įtariamąjį – 14-metį Taikos prospekto gyventoją Vladislavą N. Paauglys po apklausos perduotas giminaičiams.

Penktadienį, apie 11.10 val., plėšiko auka tapo kitas nepilnametis. Varpų gatvėje, mokyklos stadione, jaunuolis, grasindamas 16-mečiui A. A., iš jo atėmė mobiliojo ryšio telefoną. Žala – 300 litų.

Nepilnamečiai, kaip pagrindiniai veikiantieji asmenys, figūruoja ir kitame nusikaltime. Šeštadienį policijoje užregistruotas 20-mečio kretingiškio pareiškimas apie nesėkmingą bandymą parduoti mašiną.

Sandėris Taikos prospekto 119 namo kieme vyko apie 1 val. nakties. Anot kretingiškio, du nepažįstamieji apžiūrinėjo 1993 metais pagamintą jo automobilį „Opel Astra” bei žadėjo jį pirkti.

Vėliau pirkėjai persigalvojo – pagrasino sumušti, sėdo į opelį ir nuvažiavo. Mašinos savininkas kreipėsi į policiją.

Patruliai automobilį persekiojo ir sulaikė tik Klaipėdos rajono Dituvos kaime. Į areštinę uždaryti du įtariamieji: 16-metis I. Simonaitytės gatvės gyventojas Michailas K. ir Reikjaviko gatvėje gyvenantis 17-metis Valdas Ž.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.