Išduota virš 100000 „Maxima” ir „Snoro lizingas” kortelių „Maestro”

Bendra UAB „Snoro lizingas” kartu su didžiausiu mažmeninės prekybos tinklu „Maxima” išleista pirkimo išsimokėtinai kortelė „Maestro” sparčiai populiarėja. Šios bendrovės nuo praeitų metų liepos mėnesio savo klientams pradėjo siūlyti ir mažiau nei per metus išdavė virš 100000 kortelių.

„Maxima” ir „Snoro lizingas” pirkimo išsimokėtinai kortelė „Maestro” suteikia galimybę pirkti daugiau, bet tuo pačiu ir taupiau. Džiaugiamės, kad per trumpą laiką pritraukėme tiek klientų, kurie įvertino šio produkto išskirtinumą” – sako UAB „Snoro lizingas” generalinis direktorius Aurelijus Šveikauskas. „Maxima” ir „Snoro lizingas” kortelė „Maestro” yra iš tiesų labai patogi ir galinti kasdien praversti klientui. Su šia kortele klientas dalyvauja nuolaidų programoje „Maximum” ir gauna nuolaidas pirkdamas visose parduotuvėse „Maxima”, pildamas degalus „Lukoil” degalinėse ir pirkdamas prekes ar paslaugas kitų programos partnerių pardavimo vietose.

„Maxima” ir „Snoro lizingas” pirkimo išsimokėtinai kortelių „Maestro” populiarumą sąlygoja ir palankios finansavimo sąlygos: kortelė išduodama nemokamai, palūkanos skaičiuojamos tik nuo panaudotos kredito dalies, o perkant prekybos tinkle „Maxima” palūkanos yra vienos žemiausių Lietuvoje – tik 9,99 proc. Be to, kortelė yra itin saugi dėl įdiegtos pažangios mikroschemos ir draudimo. „Maxima” ir „Snoro lizingas” pirkimo išsimokėtinai kortelę „Maestro” paprasta ir patogu įsigyti: užsisakyti ir gauti kortelę klientas gali net neišėjęs iš namų, jam tik reikia paskambinti telefonu. Klientui pageidaujant kortelė bus išsiųsta paštu. O gavęs kortelę klientas gali užsukti į bet kurį banko „Snoras” mini banką ir iš karto pasirašyti sutartį.

„Šią kortelę padarėme dar patrauklesnę klientams sumažindami bendrosios palūkanų normos, perkant kitose prekybos vietose normą iki 13,95 proc. Taip pat suteikėme klientams galimybę nemokamai keisti kredito limitą. O visi klientai pasirašę kortelės sutartį ir pasinaudoję kortelės kreditu iki balandžio 16 dienos dalyvavo loterijoje, kurioje galėjo laimėti 1000 litų vertės piniginius prizus. Atsitiktiniu būdu buvo išrinkta 10 loterijos laimėtojų ir į jų korteles pervesti laimėti pinigai dalinai ar visai padengė jų panaudotą kreditą” – sako A. Šveikauskas.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Ekonomika su žyma , , .

1 atsiliepimas į "Išduota virš 100000 „Maxima” ir „Snoro lizingas” kortelių „Maestro”"

  1. kur šita korta naudojama

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.