Elektroninės muzikos fiesta „Vienos Nakties Šou”

Kovo mėnesį startavęs „Ead&Wine Entertainments” projektas, skirtas suburti klubinės kultūros bendruomenę ir rengti įsimintinus elektroninės muzikos vakarėlius, jau įsibėgėja, ir šių metų gegužės 11d. pristato unikalų renginį – elektroninės muzikos fiestą „Vienos Nakties Šou”.

Renginys vyks verslo, pramogų ir sporto centre „Forum Palace”, kurio antrasis aukštas bus suskirstytas į dvi erdves – „Main station” ir „Launge station”, taip pat duris atvers „Terraza” balkonas, kuriame publika galės atsigaivinti nakties vėsa bei pasimėgauti naktinio Vilniaus vaizdais.

Specialiai šiam renginiui bus sumontuota „L-Acoustics” garso technika, kurios galia net 70 kw., todėl oras ims vibruoti nuo garso ir tai bus juntama visu kūnu. O kur dar apšvietimo įranga, lazeriai, sniego ir lietaus efektai, gigantiškos video projekcijos bei interjero instaliacijos, kokių dar niekas nėra darę „Forum Palace” patalpose…

Gyvai komponuojamos elektroninės muzikos pasirodymus atliks Marco Bailey, Mantas T. ( Partyzanai), Daimon ( Techstylism), Tadeu Nice ir Domino ( Deep Inc.), video projekcijas – Vodka Jugend.

„Jokių „bukų” ir monotoniškų ritmų, tiesiog gera muzika. Techno – tai gryna energija. Atiduodu viską, kad žmonės jaustųsi puikiai. Būkite atviri, ir jus gerbs.” – sako pernai geriausiu techno muzikos Dj‘umi Belgijoje išrinktas Marco Bailey. Pirmąją savo plokštelę išleidęs dar 1994 metais, atlikėjas laikomas vienu iš autoritetingiausių techno muzikos atstovų pasaulyje. Savo pasirodymus atliekantis trimis plokštelių leistuvais, Marco Bailey išgarsėjo kaip itin nuoširdžiai su publika dirbantis atlikėjas.

Renginio metu organizatoriai planuoja įtraukti nemažai naujų narių į „Ead&Wine” klubą. „Ateityje oreantuosimės į mažesnės apimties uždarus renginius, todėl svarbu kuo greičiau suburti didelį ratą linksmai nusiteikusių žmonių” – teigia projekto „Ead&Wine Entertainments” iniciatoriai.

„Maksimaliai išspausti visame kame, siekiant ne pelno, o gero „tūso” – toks devizas, kaip sako organizatoriai, yra raktas į sėkmę – „Nes tik kokybe belieka išsiskirti žemo ir vidutinio lygio renginių perpildytoje laisvalaikio pramogų rinkoje.”

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Renginiai su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.