NBA suspendavo arbitrą J.Crawfordą bei nubaudė T.Duncaną

Kaip žinia, San Antonijaus „Spurs” lyderis antrąkart per 10 metų buvo pašalintas iš aikštės už dvi technines pražangas rungtynėse prieš Dalaso „Mavericks”. Itin daugelio gerbiamą krepšininką techninėmis pražangomis už šypseną apdovanojo NBA arbitras Joey Crawfordas. Primename, kad T.Duncanas, sedėdamas ant atsarginių žaidėjų suolelio, gavo techninę pražangą tiesiog už juoką.

Lygos komisaras Davidas Sternas nusprendė suspenduoti 56 metų arbitrą, siūliusį T.Duncanui kovoti su juo, neapibrėžtam laiko tarpui.

„Jis tiesiog žiūrėjo į mane ir klausė, ar noriu kovoti. Jei jis nori muštis, puiku! Nesuprantu, kodėl jis vidurį rungtynių šaukė ant manęs, ar noriu muštis”, – nustebęs kalbėjo T.Duncanas.

Teigiama, kad J.Crawfardas, kuris atkrintamųjų varžybų patirties turi daugiau nei bet kuris kits iki šiol teisėjaujantis arbitras, negalės dirbti mažiausiai iki NBA finalų.

Tiesa, pats T.Duncanas taip pat buvo nubaustas 25,000 dol. bauda dėl netinkamų kalbų apie teisėją.

J.Crawfordas yra gerai vertinamas teisėjas, tačiau kartais arbitras ir persistengia. 2003 m. vienose atkrintamosiose varžybose jis skyrė net 4 technines pražangas (tuometiniam Donnui Nelsonui bei jo asistentui Delui Harrisui po dvi) vos per pirmas 10 susitikimo minučių.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.