LNK Dainius: „Ar galima mylėti per atstumą?”

Pamilus žmogų, dažniausiai norisi kuo daugiau laiko praleisti su juo. Tačiau ką daryti, kai jus skiria šimtai, o gal net tūkstančiai ar dešimtys tūkstančių kilometrų? Šį šeštadienį Dainius kelia klausimą: „Ar įmanoma meilė per atstumą?”.

Aktorės Eglės Jackaitės draugas gyvena Amerikoje. „Nealpstu iš meilės, kad pulčiau pas jį, todėl ir atstumas nėra didelė problema”, – sako ji.

Grupės „Funky” vokalistė Beata sako, kad pora būtinai turi gyventi kartu, todėl jos mylimasis juoadaodis brazilų futbolininkas neprieštaravo Beatos reikalavimui gyventi kartu Lietuvoje.

Žymusis japonas Fumito ilgą laiką su savo mergina bendravo tik internetu, nes jis gyveno Lietuvoje, o ji – Japonijoje. Tačiau juos skiriantis atstumas buvo per sunkus išbandymas. „Dainiaus” studijoje Fumito atsisveikins su savo gerbėjomis Lietuvoje.

Seksualiausia Lietuvos mergina tituluojama Jurgita Tvarijonaitė sako, kad jei su draugu nuolat būtų buvę kartu, ko gero jau nebedraugautų.

Seimo narys Eligijus Masiulis su žmona penkerius metus gyveno atskirai ir susitikdavo tik savaitgaliais. Ar tokie reti susitikimai nepaveikė Masiulių šeimos santykių, žiūrėkite šį šeštadienį „Dainių” per LNK.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.