Dažai apsaugos belaidžius tinklus nuo įsilaužėlių

Kasdien vis labiau augant įsilaužėlių nusikalstamai veiklai, susijusiai su belaidžiais organizacijų ir kompanijų tinklais, kompanija „EM-SEC Technologies” pristatė bazinę belaidžio tinklo apsaugos priemonę – specialius dažus, kurie trukdo sklisti radijo bangoms.

Dažai „EM-SEC Coating” ne tik kruopščiai tikrinti trejus metus, bet jau yra naudojami JAV specialiųjų tarnybų. Dabar kompanija ketina su šiais dažais išeiti į plačiąją rinką ir pasiūlyti savo dažus visiems norintiems.

Dažai lengvai padengia dažomą paviršių ir išdžiūsta per keletą valandų. Po to ekranuojantis efektas juntamas iš karto: pastate ima neveikti mobilieji telefonai. Vienas dažų sluoksnis sukuria rimtą barjerą belaidžių tinklų įsilaužėliams.

Dažų kainą galima lyginti su kokybiška kilimine danga – šiais dažais nudažyti kvadratinio metro plotą kainuoja maždaug 50 JAV dolerių.

Kol kas šie dažai pateikiami kaip pirminės apsaugos nuo įsilaužėlių sistema, tačiau vėliau jie gali būti naudojami patalpų, kur nepageidautini mobilieji telefonai, ekranavimui.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Informacinės technologijos su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.