Naktines linksmybes sugadino nesėkmingas ralis

Vakar vos tragiškai nesibaigė beprotišką ralį miesto gatvėmis surengusio jaunuolio vairuoto BMW smūgis į žmonių pilną mikroautobusą.

Apie 7.25 val., Smiltelės gatvėje, ties Šv. Juozapo Darbininko bažnyčia, didžiuliu greičiu lėkęs automobilis BMW-318 lenkė iš karto kelias mašinas ir išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą.

Grįždamas į savo juostą, jis kliudė ta pačia kryptimi važiavusį maršrutinį mikroautobusą „Mercedes-Benz 207”, vežusį septynis žmones, ir užlėkė ant šaligatvio. Nuo BMW smūgio išsisklaidė keliui barstyti skirto smėlio pilna dėžė, skriejanti mašina nuvertė ir apšvietimo stulpą.

Sustojęs BMW užsidegė, atskubėjus ugniagesiams gelbėtojams, jis jau buvo apimtas atviros liepsnos. Ugnis BMW sunaikino visiškai.

Mašinos taranuotas mikroautobusas atsitrenkė ir sulaužė autobusų stotelę, tačiau nei vairuotojas, nei septyni keleiviai nenukentėjo.

BMW vairavęs 18-metis klaipėdietis Egidijus Gužauskas bei kartu važiavusi 1990 metais gimusi Kretingalės gyventoja Indrė S. spėjo išsiropšti iš sumaitoto bei dūmų apimto automobilio.

Galvą susižalojusi mergina pati nuvyko į Klaipėdos vaikų ligoninę. Jai diagnozuotas smegenų sukrėtimas, įtariama, kad galėjo lūžti kaktikaulis. Ji paguldyta į Reanimacijos skyrių.

E. Gužauskui lūžo padikaulis bei sumuštas kitos kojos padas. Jis gydosi namuose.

Pirminiais duomenimis, jaunuoliai važiavo iš vieno naktinio klubo, kuriame linksminosi visą naktį. E. Gužauskas vairuotojo pažymėjimą gavo tik praėjusiais metais. Aiškinamasi, ar jis vairavo blaivus.

Savaitgalį mieste įvyko ir daugiau avarijų, kurių metų vairuotojai taranavo ne po vieną taikinį.

Užvakar, apie 14 val., Vingio gatvėje vienos bendrovės sandėlio vedėjas Jurdanas Bričkus, vairuodamas automobilį „Audi A6”, atsitrenkė į pakelėje stovėjusią „Audi A4”.

Po smūgio J. Bričkaus vairuojama mašina nesustojo bei kliudė antra gatvės juosta važiavusį autobusą, po to trenkėsi į šalikelėje stovėjusį autobusą.

Per avariją nukentėjo pats J. Bričkus. Medikams suteikus pirmąją pagalbą, sumuštą galvą jis gydosi namuose. Avarijos rezultatas – keturi aplamdyti automobiliai.

Penktadienio vakarą, apie 19 val., netoli savo darbovietės vairuodamas automobilį „Fiat” avariją sukėlė Karo prievolės administravimo tarnybos technikas.

1949 metais gimęs Kostas Mažeikis, važiuodamas atbulas, atsitrenkė į medį, po to pavažiavo į priekį ir atsitrenkė į du stovėjusius „Audi” markės automobilius, vėliau trenkėsi į namą.

Avarijos metu nukentėjo neblaivus bei teisės vairuoti neturėjęs K. Mažeikis – jis susitrenkė galvą.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.