Pasiūlymai avantiūristams

Praėjusią savaitę Vilniuje, visai šalia oro uosto, atidarytas naujas kelionių agentūros „BPC Travel” klientų aptarnavimo centras. Susikrovus lagaminą ir sulaukus patinkančio paskutinės minutės pasiūlymo, bus galima tiesiai sėsti į lėktuvą ir atsipalaiduoti nuo kasdieninės rutinos

Vilniaus oro uosto teritorijoje įsikūręs kelionių centras yra pats didžiausias, užimantis net 500 kv.m patalpas. Tai vienoje vietoje visas kelionių paslaugas teikiantis centras Lietuvoje. Greitai centro patalpose bus atidaryta ir keletas nedidelių parduotuvėlių – tiems, kas nespėjo paskutinę minutę pasiimti būtiniausių daiktų. Tai ypač turėtų patikti avantiūristams, norintiems netikėtai, apsisprendus per keletą minučių išvykti į kelionę.

Pasak kelionių agentūros „BPC Travel” generalinio direktoriaus Gvido Aukštuolio, naujasis kelionių centras ketina ne tik aptarnauti daugiau klientų, bet ir išplėsti paslaugų paketą. Čia kelionių mėgėjai galės pasirinkti, įsigyti, atsiimti kelionę, paskutinės minutės pasiūlymą ar bet kurią kitą kelionių organizavimo paslaugą. Taip pat jie sulauks pagalbos, jei dėl nepalankių oro sąlygų ar kitų aplinkybių būtų atidedamas skrydis. Kelionių agentūroje galima įsigyti lėktuvų, keltų, autobusų, traukinių bilietų, poilsinių, pažintinių kelionių, užsisakyti viešbučius, bilietus į užsienio parodas, konferencijas, muges, įsigyti kelionių draudimą, vizas.

„BPC Travel” siūlo platų savaitgalio kelionių į Europos miestus pasirinkimą. Savaitgalio kelionė į gėlių miestą Amsterdamą vienam asmeniui kainuoja nuo 918 iki 1310 litų. Į šią kainą įskaičiuoti aviabilietai į abi puses ir viena naktis iš šeštadienio į sekmadienį viešbutyje dviviečiame kambaryje su pusryčiais. Papildoma nakvynė trijų žvaigždučių viešbutyje kainuos tik 196 litus, o keturių žvaigždučių – 380 litų.

„Trijų dienų kelionė į neformalią Europos sostinę Briuselį ir dvi naktys dviviečiame kambaryje trijų žvaigždučių viešbutyje žmogui atsieis 850 litų, o apsistoję 5 žvaigždučių viešbutyje sumokės 1100 Lt. Papildoma nakvynė siūlomuose viešbučiuose kainuos 130-250 litų”, pasakojo G.Aukštuolis.

Į vieną lankomiausių pasaulio miestų Londoną, išsiskiriantį savo architektūrinių paminklų, muziejų ir modernių prekybos centrų gausa, savaitgalis su viena nakvyne ir pusryčiais – 875-1445 litų. Papildoma naktis Londone atsieis nuo 200 iki 580 litų.

Kiek pigiau nukeliauti į modernųjį Frankfurtą – čia savaitgalį galima praleisti už 750-990 litų. Į kainą įskaičiuota kelionė į abi puses ir viena naktis dviviečiame kambaryje trijų žvaigždučių viešbutyje. Norintiems pasilikti ilgiau už dar vieną naktį teks mokėti nuo 95 iki 230 litų.

Pasigrožėti meilės miestu Paryžiumi „BPC Travel” siūlo kiek ilgiau – nuo penktadienio iki pirmadienio. Vienam asmeniui kelionė ir 3 nakvynės bei pusryčiai trijų žvaigždučių viešbutyje kainuoja 1185 lt, o keturiomis žvaigždutėmis įvertintame viešbutyje – 2385 litų. Dar vienai nakčiai apsistosite už 150 – 550 litų.

Savaitgalis mados sostinėje Milane kainuoja 995 – 1450 litų. Papildoma nakvynė trijų žvaigždučių viešbutyje atsieis 140 litų, o keturių žvaigždučių – 270 litų.

Į šias savaitgalio kelionių kainas neįskaičiuoti oro uosto mokesčiai – tai 135 litai vienam keleiviui.

Kelionių agentūros darbuotojų pastebėjimu, dažniausiai savaitgalio kelionei lietuviai renkasi Paryžių. Po to seka Amsterdamas ir Milanas. „Galima sakyti, kad šie du miestai dalinasi antrąja vieta populiariausiųjų penketuke”, – sako G.Aukštuolis.

Nusprendusiems savaitgalį praleisti, tarkime, Paryžiuje „BPC Travel” gali papildomai suorganizuoti vakaro pramogas. Itin populiarus paketas – vakarienė Eifelio bokšte, kruizas Senos upe, vakaras garsiajame kabarete „Mulen Rouge” ir parvežimas į viešbutį. Šio šeštadienio vakaro kaina – 535 litai vienam asmeniui.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Laisvalaikis su žyma , , , , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.