„airBaltic” pradėjo skrydžius iš Vilniaus į Briuselį

Balandžio 10 d. oro bendrovė „airBaltic” pradėjo tiesiogiai skraidinti keleivius iš Vilniaus į Europos Sąjungos sostinę – Briuselį.

„Briuselis yra vienas iš tų miestų, kuris yra daugiau aktualus verslininkams ir valstybės tarnautojams, tačiau patrauklus ir turistams, nes tai vienas gražiausių ir įdomiausių miestų Europoje. Manome, kad turėsime nemažai keleivių, kurie pasirinks šį miestą tiek savaitgalio kelionėms, tiek ir ilgesniam poilsiui, – teigia „airBaltic” viceprezidentas ir atstovybės Lietuvoje vadovas Tadas Vizgirda.

Į Briuselį „airBaltic” keleivius „Boeing 737-500” lėktuvu skraidina kiekvieną dieną, išskyrus šeštadienius. Kelionė trunka 2 val. 25 min. Bilietai į vieną pusę kainuoja nuo 150 litų (su oro uosto mokesčiais). Juos galima įsigyti internetu www.airbaltic.lt.

Briuselis poilsiautojams gali pasiūlyti ne tik aplankyti „Mini Europos” parką, kuriame yra sumažintas Vilniaus Universiteto ir net Vezuvijaus ugnikalnio modelis, bet ir pasigrožėti įstabia miesto rotuše, pamatyti garsiąsias berniuko bei mergaitės skulptūras. Be to, iš Briuselio lengvai pasiekiami tokie miestai kaip Antverpenas, Gentas, kurie laikomi Europos miestų perlais.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Transportas su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.