LNK „Žvaigždžių duetus” palieka K. Ignatavičius ir Gintarė

Įpusėjusius „Žvaigždžių duetus” teks palikti Kauno Rotušės ceremonmeisteriui Kęstučiui Ignatavičiui ir dainininkei Gintarei. Iš viso ši pora šou išsilaikė net aštuonias savaites. Gintarė ir Kęstutis šeštadienį dar atvyks į „Žvaigždžių duetų” sceną atsisveikinti su savo gerbėjais.

Pastarąsias dvi savaites Gintarės ir Kęstučio duetas pelnė paskutines vietas – tiek iš komisijos, tiek iš gerbėjų, todėl susumavus dviejų savaičių rezultatus būtent jie ir turi pasitraukti iš šou.

Mediumo vakaras buvo ypatingas – žvaigždės dainavo dainas iš populiarių miuziklų ir kino filmų. Daugiausia žiūrovų simpatijų nusipelnė aktorės Ingos Jankauskaitės ir Česlovo Gabalio duetas, atlikęs „Do, re, mi” iš miuziklo „Muzikos garsai”. Inga ir Česlovas sugebėjo pirmą kartą priversti padainuoti ir komisiją – kūrinį traukė ir Donatas Katkus, ir Gediminas Zujus, ir Larisa Kalpokaitė, ir Dalia Teišerskytė. Antroji daugiausiai žiūrovų simpatijų sulaukusi pora buvo Rusų dramos teatro vadovė Tatjana Rinkevičienė ir Česlovas Gabalis, atlikę kūrinį „Ptica v klietkie” iš „Paryžiaus katedros”.

Tačiau komisija daugiausia balsų skyrė „Mis Lietuvai 1996” Sandrai Chlevickaitei su Gyčiu Paškevičiumi, atlikusiems Jurgos ariją iš „Velnio nuotakos” ir verslininkui Mečislovui Subeliui su Donalda, dainavusiems garsųjį Franko Sinatros „New York, New York”.

Galutinėje dviejų savaičių turnyrinėje lentelėje pirmieji – Sandra ir Gytis, prieš kelias savaites vos neiškritę iš šou. Antrieji – Inga su Česlovu, kuriuos į aukštą vietą iškėlė žiūrovai. Tretieji – ultratriatlono čempionas Vidmantas Urbonas ir aktorė Kristina Kazlauskaitė, „Žvaigždžių duituose” atlikę kūrinį „Edelvaisas” iš miuziklo „Muzikos garsai”.

Tokia visa turnyrinė lentelė:

Vieta Duetas

01 Sandra ir Gytis

02 Inga ir Č.Gabalis
03 V.Urbonas ir K.Kazlauskaitė
04 M.Subelis ir Donalda
05 T.Rinkevičienė ir P.Meškėla
06 R.Ražanauskienė ir Deivis
07 S.Balandis ir Veronika
08 V.Grubliauskas ir Arina
09 V.Rumšas ir A.Pilypaitė
10 K.Ignatavičius ir Gintarė

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.