Valstybės institucija grasina Vartotojams

Nacionalinė dujų ,elektros ir šilumos vartotojų gynimo Lyga gavo Valstybinės kainų ir energetikos kontrolės komisijos 2007 03 28 raštą Nr.
R2-377, kuriame reikalaujama, kad ,,…per 10 dienų pervesti 1440 litų į Komisijos sąskaitą. Priešingu atveju Komisija imsis atitinkamų veiksmų dėl priverstinio skolos išieškojimo.
Valstybės institucija, nesugebanti paaiškinti ir apginti savų sprendimų, turinti teisininkus ir specialistus(tikriausiai nekompetentingus ir nesugebančius teisme apginti savų sprendimų), privalanti ginti vartotojus, grasina ,,skolų išmušinėtojais”. LR Konstitucija teigia: Valstybė gina vartotojus. LR Įstatymai teigia, kad Valstybė remia vartotojų organizacijas. Valstybės tarnybos pagrindinis tikslas: ginti piliečių teises ir viešą interesą. Korupcijoje paskendusi Valstybinės kainų ir energetikos kontrolės komisija nutarė kovoti ,,pinigais”. Atkreiptinas dėmesys, kad Lyga nei viename iš teismo posėdžių neturėjo ir nesamdė advokatų. Lyga , turėdama galimybę apmokėti reketuojamas sumas, nesiruošia tai daryti. Į Valstybės institucijos reketą bus aiškus atsakymai ir veiksmai.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Ekonomika su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.