Ilgai lauktas grupės Next albumas greitu metu pasieks klausytojų ausis bei širdis

Skeptikai sakė, kad to nebus, „piktaliežuviai” kalbėjo, kad tai neįvyks,.. bet visi jie liks ne teisūs – debiutinis grupės Next albumas jau nuo balandžio 25 d. pasieks savo klausytojus. Nepakartojamai šiltas, melodingas ir tikrai linksmas grupės albumas vadinsis ne kaip kitaip, o „Sidabriniai sparnai”. Būtent taip vadinasi pirmas grupės radijo singlas, kuris sulaukė labai gerų klausytojų įvertinimų. Tokių pat gerų įvertinimų sulaukė ir paskutinis, pats šviežiausias grupės kūrinys pavadinimu „Mano muzika”. Šiuo metu kūrinį galima pamatyti aukštose vietose daugelyje radijo stočių topuose. Toks klausytojų įvertinimas grupės nariams Giedriui bei Antonijui yra geriausia dovana.
„Mes dirbome ilgus metus ne tam, kad albumą tiesiog išleistume, stengėmės, kad jis tikrai būtų išbaigtas ir geras, nenorėjome nuvilti ištikimųjų mūsų klausytojų.” – prisipažįsta vaikinai.
Debiutinis albumas, tai tikrai ne vienintelė naujiena iš grupės stovyklos. Jau pradėjo veikti internetinė grupės svetainė (www.grupenext.visiems.lt), kurioje visi fanai galės prisijungti prie grupės veiklos, susiburti į gerbėjų klubą, bei bendrauti tarpusavyje.
O grupės Next vaikinai dabar turi tikrai ne daug laisvo laiko, nes ruošiasi albumą reprezentuojantiems koncertams ir labai daug repetuoja, nes nori, kad viskas būtų ne tik smagu ir gražu, bet ir profesionalu.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Kultūra su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.