Pataisos namų scenoje – populiarusis Radži

Vakar artėjančių Velykų proga nuteistosioms dainavusiam realybės šou „Kelias į žvaigždes 2” dalyviui panevėžiečiui Radži Aleksandrovičiui Pataisos namų scena gerai žinoma – čia jis koncertavo daugybę kartų. Tačiau vaikinas abejoja, ar ilgai šiuose namuose kalėjusi jo motina matė bent vieną pasirodymą. „Gal nenorėdavo, gal karceryje būdavo uždaryta”, – kalbėjo Radži.

Vakar Pataisos namuose artėjančių Velykų proga nuteistosioms koncertavo Algimanto Bandzos kūdikių ir vaikų globos namų auklėtiniai. Programoje dalyvavo ir dvi dainas, tarp jų ir visų pamėgtąją „Ką daryt?”, atliko ir buvęs šių namų auklėtinis, televizijos projekto „Kelias į žvaigždes 2” dalyvis Radži Aleksandrovičius.

Prieš koncertą dainininko nuotaika buvo puiki: „Jau nebesuskaičiuoju, kiek kartų dainavau šioje salėje. Daug kartų čia būta, kai gyvenau Vaikų globos namuose, ir vėliau.”

Faktui, kad Pataisos namuose ilgus metus kalėjo jo motina, Radži neteikia reikšmės. „Nemanau, kad ji matė nors vieną mano pasirodymą – gal nenorėdavo ateiti, gal karceryje sėdėdavo. Šiuo metu ji laisvėje. Tačiau jeigu ji ir būtų šioje salėje – niekas nesikeistų. Dainuočiau lygiai taip pat. Visi žiūrovai man vienodi. Dainavimas – mano darbas, kurį stengiuosi atlikti gerai.”

Atlikėjai didžiuojasi Radži

Koncertinę programą parengusi A.Bandzos kūdikių ir vaikų globos namų muzikos vadovė Vida Minevičienė prisimena, jog Pataisos namuose dažniau koncertuota Motinos dienos proga. Tik šį kartą koncertas surengtas anksčiau – prieš pat Velykas.

Radži nuo mažens globojanti V.Minevičienė pasakoja, jog mažiausieji auklėtiniai šį kartą koncertavo su ypatingu džiaugsmu, juk kartu bus visų mylimas Radži. „Visi vaikai jį myli, didžiuojasi augantys tuose pačiuose namuose, kur jis užaugo. Mums visiems labai smagu, kad jis taip netikėtai atvažiavo. Radži taip pat labai maloni ši draugija – juk globos namai jam tarsi gimtieji, visi juose gyvenantys – savi.”

Nuteistosioms koncertą parengė ir patys mažiausieji – trejų metų ir vyresni vaikučiai šoko, vyresni – šoko, dainavo, deklamavo. Tarp koncertavusiųjų – šešiolikmetė mergaitė, kurios motina šiuo metu kali Pataisos namuose.

Sugraudino iki ašarų

Pataisos namų direktorius Edvardas Norvaišas sako, jog, kaip visada, taip ir šį kartą Vaikų globos namų auklėtinių koncertas tarp nuteistųjų sukėlė daug emocijų. „Moterys susigraudino, kai kurios ašarojo. Svečiai priimti labai šiltai, jiems skirta daug aplodismentų”, – PB sakė direktorius.

Šiuo metu Pataisos namuose bausmę atlieka 250 moterų. Devynios iš jų čia augina vaikus. Visos norinčiosios galėjo stebėti šį Velykoms skirtą koncertą.

Su nuteistosioms rodyta programa vaikai jau ne kartą koncertavo įvairiose miesto įstaigose, organizacijose. Žiūrovams ši programa patinka, ypač šiltai sutinkamas septynerių metų Mantas – jo atliekamos dainos visada sulaukia pasisekimo. „Berniukas muzikalus, puikiai jaučia ritmą. Galbūt ir jis ateityje taps tokiu populiariu ir mylimu dainininku kaip Radži”, – sako A.Bandzos kūdikių ir vaikų globos namų muzikos vadovė.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Įvairenybės su žyma , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.