Šiaulių bankas pristato naują mokėjimo kortelę su draudimo paslauga

AB Šiaulių bankas savo klientams pristato naują produktą – mokėjimo kortelę su draudimu nuo nelaimingų atsitikimų, kuris galios ir Lietuvoje, ir visame pasaulyje. Šis produktas sukurtas, bendradarbiaujant su Lietuvos draudimo rinkos lyderiu AB „Lietuvos draudimas”.

Bendra AB Šiaulių banko ir AB „Lietuvos draudimas” mokėjimo kortelė išleidžiama su šūkiu „Naujiena! Nuo šiol gali dar daugiau”. Tai saugi ir moderni „Visa Electron” mokėjimo kortelę su draudimu, kredito limitu ir galimybe kaupti lėšas. Naujoji kortelė suteikia galimybę ne tik dar patogiau ir naudingiau tvarkyti savo finansinius reikalus, bet tuo pat metu rūpintis ir savo sveikatos saugumu.

Mokėjimo kortelė trigubai funkcionali. Kiekvienas klientas, įsigyjantis kortelę, automatiškai apdraudžiamas trejiems metams nuo nelaimingų atsitikimų 10 tūkst. litų draudimo sumai. Kortelės turėtojas be jokių papildomų mokesčių gali gauti kredito limitą iki 50 tūkst. litų su itin mažomis palūkanomis. Be to, ši mokėjimo kortelė ne tik draudžia, skolina pinigus, bet ir taupo – už kreditinį sąskaitos likutį mokamos patrauklios palūkanos. Mokėjimo kortelės turi dar vieną svarbų ir saugumą garantuojantį privalumą – jose įdiegtos patikimos lustinės technologijos.

„Džiaugiamės, galėdami pristatyti pirmąją bendrą banko ir draudimo kompanijos mokėjimo kortelę. Šį produktą sukūrėme, siekdami pasiūlyti savo klientams naujų, modernių paslaugų. Tikimės, kad naujovė bus sutikta palankiai”, – spaudos konferencijoje sakė AB Šiaulių banko Verslo ir mažmeninės bankininkystės tarnybos vadovė Daiva Kiburienė.

Klientai, norintys įsigyti mokėjimo kortelę su draudimu, paraiškas gali užpildyti visuose AB Šiaulių banko ir AB „Lietuvos draudimas” padaliniuose – beveik pusantro šimto klientų aptarnavimo vietų visoje Lietuvoje. Jeigu klientas pageidauja, jis gali užsisakyti papildomą mokėjimo kortelę su draudimu savo šeimos nariams, vaikams.

Pasak AB „Lietuvos draudimas” Pardavimų departamento direktorės Lilijos Tolbatovos, bendra mokėjimo kortelė su Šiaulių banku unikali tuo, kad klientui suteikia apsaugą, ne tik keliaujant po kitas šalis, bet ir būnant Lietuvoje. „Draudimo paslaugos, įgyjamos kartu su mokėjimo kortele, Lietuvoje turi labai geras perspektyvas, todėl neabejojame, kad mūsų bendras pasiūlymas sudomins ir esamus, ir naujus banko bei draudimo bendrovės klientus”, – prognozavo L.Tolbatova.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Ekonomika su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.