Mažoji Lolita nori gyventi scenoje

Maža šviesiaplaukė mergaičiukė jau patyrė tai, apie ką svajoja daug vyresnės mergaitės.

Klaipėdietės Lolitos Osterdak debiutas didžiojoje popscenoje buvo įspūdingas. Tiesioginis televizijos eteris, tūkstančiai žiūrovų, o šalia ant scenos – kartu dainuojantis dainininkas Mino. Be to, ironiškasis NML komisaras Algis Ramanauskas-Greitai mažajai debiutantei skyrė tiek komplimentų, kiek šioje laidoje iki šiol nesulaukė nė vienas patyręs atlikėjas.

Padėjo Mino

LNK muzikos laidoje „Nacionalinė muzikos lyga” šešiametė Lolita Osterdak dainininkui Mino padėjo surinkti… žiūrovų balsų ir nugalėti konkurentus.

Neseniai sukurtą „Tina dance mini” šokių kolektyvą pradėjusi lankyti darželinukė jau po poros repeticijų mėnesių pradžiugino visą savo šeimą ir į tą pačią darželio grupę einančius vaikus. Tai, ko išmoko, ji užtikrintai ir drąsiai parodė LNK studijoje. Visi ją pažįstantys džiūgavo, kad mergaičiukė drąsiai jautėsi scenoje, pataikė į natą ir nė kartelio nesuklydo.

Jos debiutą didžiojoje scenoje prie televizijos ekrano stebėjo mama, tėtis ir vyresnis brolis. Kai pirmadienį ji atėjo į darželį, pasirodė, kad koncertą matė ir auklėtojos, ir darželio draugai.

Anksčiau kolektyvą „Keberiokšt” lankiusi L.Osterdak, dabar ir šoka, ir dainuoja. Ji dar neapsisprendė, kas jai labiau patinka. Kol kas jai puikiai sekasi daryti ir viena, ir kita.

Repetuoja ir namie

Du kartus per savaitę repeticijas šokių kolektyvo „Tina dance” salėje lankanti Lolita dienraščiui pasakojo, kad ir grįžusi iš užsiėmimų namuose vėl įsijungia tas pačias dainas ir kartoja išmoktus žingsnelius ir judesius.

„Man labai patinka ir šokti, ir dainuoti. Norėčiau visą laiką koncertuoti ir rodyti, ką moku, – sakė ji. – O kai užaugsiu, jei televizijoje dar bus realybės šou, būtinai dalyvausiu, dainuosiu ir laimėsiu.”

Mėgstamiausi Lolitos atlikėjai – Merūnas, Mino, Radžis ir kai kurie kiti realybės šou „Kelias į žvaigždes” dalyviai.

„Tina dance mini” narė jau moka keturis šokius pagal šių atlikėjų dainas. L.Osterdak prisipažino, kad visada žiūri koncertus, kuriuose dalyvauja jos mėgstami atlikėjai. Be to, kartu su populiariais dainininkais labai dažnai šoka ir „Tina dance” šokėjos. Lolita visas jas pažįsta, o labiausiai akimis seka, kaip sekasi jos mylimai šokių mokytojai – šokėjai Agnei Navickaitei.

Autografų nerenka

Nors ir pasisukiojo populiarių muzikantų būryje, L.Osterdak kol kas dar nerenka įžymybių autografų. Mergaitė ketina tai padaryti vėliau, gal vasarą, kai „Tina dance mini” užsiėmimus lankančios jos bendraamžės išmoks daugiau šokių ir pradės daugiau koncertuoti.

Šiuo metu su Lolita repetuoja ir mokosi dar kelios mergaitės, tačiau kolektyve laukiama ir naujų narių. Šokti norinčios darželinukės ir pradinukės, norinčios tapti mažosiomis „Tina dance” šokėjomis, gali užsiregistruoti internetiniame šokių kolektyvo „Tina dance” tinklalapyje www.tinadance.lt.

L.Osterdak dienraščiui sakė, kad vasarą svajoja bent keletą kartų koncertuoti, daug laiko praleisti prie jūros ir gerai pasiruošti rugsėjui. Skaičiuoti ir skaityti jau išmokusi Lolita rugsėjo 1-ąją eis į pirmąją klasę.

Mergaitė tikino, kad ir pradėjusi eiti į mokyklą, šokių repeticijas lankys. Ji sakė, kad šokti – pats mėgstamiausias jos užsiėmimas. Daug svarbesnis nei televizoriaus žiūrėjimas ir žaidimai.

Mergaitės – gražu

Kaip dienraščiui „Klaipėda” sakė šokių kolektyvo „Tina dance” vadovė Kristina Navickaitė – Tina, mažosios šokėjos kartu su kolektyvu koncertuos dar ne kartą.

„Mažosios šokėjos labai gražiai atrodo ir tinka renginiuose, kuriuose skamba dainos apie vaikystę. Kviečiame jas ir į renginius, kurie vyksta lauko scenose, miestų aikštėse, ten, kur ateina nemažai vaikų žiūrovų, – sakė vadovė. – Nežinau, ar visos mažiausių ir truputį vyresnių mergaičių šokių repeticijas lankančios klaipėdietės taps šokėjomis, bet jei bent jau kelios iš jų išmoks gražiau judėti, laisviau jaustis scenoje, bus puiku.”

Dainininkas Mino dienraštį patikino, kad tiesioginiame televizijos eteryje pasirodyti kartu su mažąja dainininke ir šokėja nebuvo baisu. Mergaitė jau anksčiau mokėjo dainos „Ideali pora” žodžius, todėl baimės, kad ji suklys ar išsigąs į ją nukreiptų prožektorių, nebuvo.

„Man labai gražu, kai scenoje pasirodo ir mažos mergaitės. Jos tarsi vaikystės, lengvumo ir džiaugsmo simboliukai”, – šypsojosi Mino.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Kultūra su žyma , , , , , , , , , .

1 atsiliepimas į "Mažoji Lolita nori gyventi scenoje"

  1. */*

    Koks dviprasmiškas pirmasis sakinys, ypač kai kalbama apie Lolitą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.