Komedija su Willu Ferrellu ir Jonu Hederiu – populiariausias filmas JAV

Lenktynes dėl populiariausio filmo JAV vardo laimėjo komedija „Blades of Glory”, kuriame pagrindinius vaidmenis atlieka populiarūs komikai Willas Ferrellas ir Jonas Hederis. Sporto komedija uždirbo 33 mln. JAV dolerių.

„Blades of Glory” laimėjo dvikovą prieš naujausią „Disney” animacinę juostą „Susipažinkite su Robinsonais”, kuri per premjerinį savaitgalį sugebėjo uždirbti 25 mln. JAV dolerių.

Pasaulinė šio animacinio filmo premjera įvyko ir Lietuvoje, apie finansinius juostos pasiekimus kinas.info praneš pirmadienio popietę.

Vis dėl to, JAV kino rinka, palyginti su analogišku praėjusių metų savaitgaliu, smuko 13 proc. – lygiai prieš metus su rekordiniais 68 mln. JAV dolerių debiutavo „Ledynmetis 2: Eros pabaiga”.

Praėjusios savaitės lyderis – filmas „Paaugliai vėžliukai ninzės” smuko net į ketvirtąją vietą. Juostos pajamos sumažėjo net 62 proc. – iki 9,2 mln. JAV dolerių.

„Paaugliai vėžliukai ninzės” buvo priversti į priekį užleisti jau ketvirtą savaitę rodomą filmą „300”, kuris savo sąskaitą papildė 11 mln. JAV dolerių iki 180 mln.

Kitą savaitę JAV kino teatrus pasieks naujas netradicinis Roberto Rodriguezo ir Quentino Tarantino projektas „Grindhouse”, taip pat siaubo juosta su Hilary Swank „10 Biblijos prakeiksmų”.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Kinas su žyma .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.