Radži liko be apdovanojimo

Kai sostinės Rotušėje ketvirtadienio vakarą žymiausios mūsų šalies žvaigždės rinkosi atsiimti „Raudonojo kilimo” apdovanojimų, o smalsuolių minia ganė akis į prabangius įžymybių apdarus, tviskančius papuošalus ir plačias šypsenas, tarp žengusiųjų raudonu kilimu, deja, nebuvo vienintelės apdovanojimui nominuotos žvaigždės iš Panevėžio. Panevėžietis Radži Aleksandrovičius buvo tarp penkių iš vienuolikos pirmąkart surengtų apdovanojimų laureatų, kurie neatvyko atsiimti prizo. Išrinktas „Metų realybės šou dalyviu”, Radži apie apdovanojimą sužinojo tik pasibaigus renginiui

„Raudonojo kilimo” apdovanojimų sumanytojų bei organizatorių skaitmeninės palydovinės televizijos VIASAT ir pramogų verslo žinių ir gandų kanalo E! Entertainment iniciatyva kovo mėnesį daugiau kaip 30 tūkstančių žmonių balsavo internetu bei trumposiomis žinutėmis, rinkdami metų geriausiuosius.

Ryškiausia metų žvaigžde tapo Rūta Ščiogolevaitė – „dvejetukų” persekiojamai dainininkei atiteko „Žvaigždžių žvaigždės” apdovanojimas – originali rankų darbo „E!” formos statulėlė.

Tokia pat statulėlė „Metų realybės šou dalyvio” kategorijoje ir VIASAT skaitmeninės palydovinės įrangos komplektas turėjo būti įteiktas muzikinio televizijos realybės šou „Kelias į žvaigždes 2” dalyviui panevėžiečiui Radži Aleksandrovičiui. Deja, populiarusis atlikėjas įsteigtomis dovanomis pasidžiaugti dar negali: sostinėje vykusiame renginyje jo nebuvo.

Kaip vakar PB pasakojo pats Radži, jis sužinojo tapęs „Metų realybės šou dalyvio” titulo laimėtoju tik „Raudonojo kilimo” apdovanojimų vakarui pasibaigus.

„Pastaruoju metu labai daug koncertuoju. Kaip tik tą ketvirtadienį vyko koncertinis turas, kuriame dalyvavau ir negalėjau atvykti į Vilniaus rotušę. Kad tapau vienu iš laimėtojų, sužinojau kitą dieną. Beje, apie tai perskaičiau internete!” – aiškino publikos numylėtinis romų tautybės atlikėjas.

„Esu nustebintas, kad patekau tarp vienuolikos laureatų. Smagu, kad taip pagerbė mane. Teks galvoti, kaip atsiimti statulėlę”, – džiaugėsi apdovanojimu Radži.

Anot jo, toks apdovanojimas kolekcijoje pirmas: „Išskyrus diplomus, kitokių apdovanojimų neturiu. Todėl tokiuo įvertinimu labai džiaugiuosi”.

Panevėžietis atlikėjas negalėjo prisiminti, kokiame Lietuvos mieste „Raudonojo kilimo” apdovanojimų vakarą koncertavo. „Tų koncertų tiek daug, kad dabar net neprisimenu, kokiame Lietuvos mieste vyko koncertas”, – nuoširdžiai tvirtino.

Pirmosios tokios apdovanojimų ceremonijos Lietuvoje organizatorių teigimu, žvaigždžių mūsų šalyje pastaruoju metu beveik padvigubėjo. Procesą itin skatina gausūs realybės šou, kurių metu atrandami nauji talentai. Be to, žiniasklaidos priemonėse mirga naujienos apie įžymybių gyvenimą.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Kultūra su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.